Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Peter Evers Peter Evers
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kafa Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Plan bedrijventerrein bij Raad van State

Zaterdag 21 maart 2009

BIDDINGHUIZEN - Maandag 23 maart aanstaande wordt het Bestemmingsplan Bedrijventerreinen Biddinghuizen behandeld in de Raad van State.

Het gaat hierbij om het bestemmingsplan "Bedrijventerreinen (9060)" van de gemeente Dronten, welke eerder grotendeels is goedgekeurd.

Het plan heeft betrekking op de (bestaande) bedrijventerreinen Noorderbaan en Oldebroekerweg in Biddinghuizen, Noord en Business Zone Delta in Dronten, en De Kolk, Tarpan en Spelwijk in Swifterbant. De eigenaar van een transportbedrijf uit Biddinghuizen vindt dat het bestemmingsplan ook mogelijk had moeten maken dat op het bedrijventerrein Noorderbaan een bedrijfswoning bij zijn bedrijf kan worden gebouwd.

Een inwoner van Dronten is het er onder meer niet mee eens dat het bestemmingsplan geen detailhandel toelaat op het bedrijventerrein Business Zone Delta. Hij wil daar graag een fietsenzaak vestigen. Ook verzet hij zich tegen de zwaardere industrie (categorie 4) die wèl op dat bedrijventerrein is toegestaan. Verder wil hij op een aantal van zijn percelen op dat bedrijventerrein bedrijfswoningen kunnen realiseren. Het plan staat dit ten onrechte niet toe, aldus de inwoner van Dronten.

Bekijk het plan via deze link

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Ruimtelijke Ordening
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top