Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Biddinghuizense Megan Verhaar naar NK Trampoline

Dinsdag 31 maart 2009
Biddinghuizense Megan Verhaar naar NK Trampoline
Foto: BAS Gymnastiek - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag werd in het Noord Hollandse Kudelstaart de halve finale in de C, D en E klasse gesprongen. In iedere klasse traden de beste 24 individuele springers en synchroonparen van Nederland aan.

Megan Verhaar (8) uit Biddinghuizen en uitkomend voor G.v. Sparta uit Ermelo had zich in de individuele en synchroonklasse weten te plaatsen voor deze halve finale. Het doel was uiteraard om een van de 12 finaleplekken te bemachtigen voor de Nederlandse Kampioenschappen, die op 20 juni a.s. in Ahoy te Rotterdam gehouden worden. Met een afvaardiging van maar liefst 13 individuele springers en 6 synchroonparen over de diverse klassen was Sparta zeer goed vertegenwoordigd.


In de E-Instapklasse individueel wist Megan Verhaar, die zich na een moeizame terugkomperiode als gevolg van 2 zware blessures ternauwernood wist te plaatsen voor deze halve finale, zich goed te revancheren door hier naar een mooie 7e plaats te springen. De 2e plaats was weggelegd voor clubgenootje Bobbi Hülsenbeck (7). Annemijn Cornelissen (7) liet wederom een mooie serie sprongen zien en kon met een 3e plek terugkijken op een stabiel gesprongen wedstrijd. Tamar Foppen (8) wist met mooie hoge, en schijnbaar eenvoudig, uitgevoerde sprongen na de 3 oefeningen een 5e plaats te noteren.Door naar de landelijke finale
1 Yara Tobé N.I.K.A./Gym XL
2 Bobbi Hülsenbeck Sparta
3 Annemijn Cornelissen Sparta
4 Kiki Michels Eendracht
5 Tamar Foppen Sparta
6 Jesse van Ooijen Flik Flak
7 Megan Verhaar Sparta
8 Noortje Rijkens D.F.S./VELU
9 Janelle Groenendijk Orion
10 Reinita Poort Agilitas
11 Serena Arendzen Omnia 2000
12 Britney Steenbergen T.V.IJ.

Synchroon
Debuterend in de Pupillen Gemengd E klasse konden Megan Verhaar en synchroonpartner Ismay van de Vliert uit Putten niet overtuigen. Afzonderlijk werd er weliswaar redelijk gesprongen maar van echte synchroniteit was amper sprake. Met een 18e plek in het eindklassement is er geen plek in de finale weggelegd voor dit synchroonpaar.

Als u zelf ook eens wilt genieten van de adembenemende sprongen van de Sparta selectiespringers dan kunt u ze op Koninginnendag in actie zien komen tijdens een spetterende demo die zij verzorgen op het weitje bij de Dorpskamer in Ermelo van 14.00u tot 15.00u, en in het centrum van Werkhoven van 17.00u tot 18.00u.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top