Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Keuze uit diverse nieuwe woningen

Vrijdag 17 april 2009
Keuze uit diverse nieuwe woningen
Foto: Oost Flevoland Woondiensten - rechtenvrije afbeelding

BIDDINGHUIZEN - Ondanks de kredietcrisis heeft OFW nog bouwplannen genoeg. In het centrum van Biddinghuizen worden op dit moment 26 eengezinswoningen gebouwd. En in De Grutto in Dronten bouwt OFW 22 koopwoningen speciaal voor starters. Een mooie kans voor woningzoekenden om een nieuwe woning naar eigen smaak te vinden.

Eengezinshuurwoningen
In Biddinghuizen Centrum is OFW volop aan het bouwen. OFW bouwt diverse type woningen als eengezinswoningen, levensloopwoningen en appartementen. Voor wie geïnteresseerd is in een eengezinswoning zijn de woningen aan de Cultuursingel en de Fruithof erg interessant. Deze woningen zijn modern en bieden een groot wooncomfort en lage energielasten door de duurzame bouw. De woning heeft een straatgerichte woonkamer met open keuken aan de achterzijde van de woning. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. Op de 2e verdieping is er de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer.


Biddinghuizen Centrum

Starterskoopwoningen
Speciaal voor starters bouwt OFW 22 koopwoningen aan de Grutto. De speciale startersregeling met een koopprijs tussen de € 150.000 en € 160.00 is erg aantrekkelijk voor mensen die hun eerste koophuis willen kopen. Er zijn vier typen woningen. Alle typen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder/vliering is bereikbaar via een vlizotrap.


De Grutto, Dronten

Koopwoningen extra aantrekkelijk
De koopwoningen aan de Grutto zijn extra aantrekkelijk door de mogelijkheid voor het aanvragen van koopsubsidie met bijbehorende nationale hypotheekgarantie. Speciaal voor deze woningen is, in goed overleg met de gemeente, een starterregeling ontwikkeld. Hiermee worden de risico’s voor de kopers beperkt, maar wordt er tegelijkertijd gezorgd dat de woningen blijvend bereikbaar zijn voor starters.

Duurzaamheid
Bij elk nieuwbouwproject denkt OFW goed na over de mogelijkheden om extra duurzame kwaliteiten aan de woning toe te voegen. Dit betekent dat OFW stuurt op de woonlasten, en niet alleen op de hoogte van de huur. Vooral de stookkosten neemt OFW nadrukkelijk als een belangrijk aandachtspunt mee. Om dit ook voor (toekomstige) bewoners inzichtelijk te maken zijn er bij alle woningen energielabels vermeld, ook voor de bestaande bouw. Hierdoor kan de energieprestatie als een belangrijk aandachtspunt mee worden genomen in een beslissing. Want de energiekosten bepalen in toenemende mate of een woning duur of goedkoop is.

Een woning naar eigen smaak
OFW gaat er vanuit dat elke bewoner unieke wensen heeft. Daarom bieden OFW ruime keuzemogelijkheden. OFW streeft ernaar de woningen vroegtijdig aan te bieden, zodat tijdens de bouw de diverse wensen van bewoners meegenomen kunnen worden. Veel keuzes brengen geen kosten met zich mee. Willen mensen meer of luxer, dan zijn die extra kosten voor de bewoner. Zo kan men zelf kiezen voor de kleur van de tegels, de keukenkastjes, de handgreepjes en andere zaken. Wil men bijvoorbeeld een afwasmachine dan moet de nieuwe huurder dit zelf betalen.

Oost Flevoland Woondiensten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top