Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Damesteam van BAS Volleybal kampioen

Woensdag 22 april 2009
Damesteam van BAS Volleybal kampioen
Foto: BAS Volleybal

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag was een belangrijke dag voor het damesteam van BAS Volleybal. Zij konden deze dag voor de 2e keer op rij kampioen worden.

Het begon allemaal ’s ochtends met telefoontjes en mailtjes naar elkaar, Udeo (de concurrent voor het kampioenschap) had vrijdagavond 1 puntje laten liggen. Meer kans op een rechtstreeks kampioenschap dus. Voor de laatste competitieronde stonden beide teams nog gelijk en moest er bij een gelijke stand een beslissingswedstrijd gespeeld worden. Doordat Udeo 1 punt had laten liggen, moesten de dames 4-0 winnen om zonder beslissingswedstrijd het kampioenschap te mogen vieren.

Om 17.00 uur vertrokken 7 dames en de eerste supporters vol goede moed naar Voorthuizen. De dames van SDS (Voorthuizen) stonden één na laatste, dus in theorie moest de overwinning niet zo moeilijk zijn. In de praktijk bleek dit toch wel anders. De dames konden maar moeilijk op gang komen. De meegereisde supporters lieten goed van zich horen en mede door deze steun konden de dames toch de eerste set naar zich toe trekken.

Tijdens de 2e set kwamen er nog meer supporters binnen wat zorgde voor nog meer ondersteuning aan de dames. Verschillende mensen vroegen al wat er aan de hand was, dat er zoveel ‘herrie’ van de tribune kwam. Toen ze hoorden dat de dames van BAS voor het kampioenschap speelden, hielden ook supprters van andere verenigingen de dames in de gaten. De dames van SDS (wiens gemiddelde leeftijd waarschijnlijk minimaal 10 jaar jonger was als die van de BAS-dames) werden erg beïnvloed door de supporters op de tribune, wat resulteerde in een snel gewonnen set voor BAS. Twee sets binnen nog 2 te gaan.

In de 3e set werd er gewisseld bij de dames van BAS, dit bleek niet echt van invloed te zijn op het spel. Alhoewel er wel wat slagkracht verloren ging. Ook de 3e set wisten de dames van BAS winnend af te sluiten. De champagne kon dus bijna open, nog 1 set te gaan om een beslissingswedstrijd uit te sluiten. Tijdens de 4e set bleek dat de meegebrachte cadeautjes uit de auto gehaald konden worden, het kampioenschap kon de dames bijna niet meer ontgaan.

Aan het einde van de set leken de dames hier ook iets te zeker van, waardoor ze een aantal punten op rij verspeelden. De dames bleken uiteindelijk toch de helden van de zaal (het clublied van BAS Voetbal moest enigszins aangepast worden, de dames konden natuurlijk niet de helden van het gras zijn) en kon de champagne open.

De champagne werd in Biddinghuizen in Het Koetshuis geopend waarna het kampioensfeest gevierd werd.


Op de foto:
Bovenste rij: Diana, Marjan, Corry en Regina
Onderste rij: Ingeborg, Jeanien en Coby
Op de foto mist Tineke


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Volleybal
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 2.0 °C
  • 0.0 mm
  • 11.6 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top