Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Hedidarts wint 8-1

Dinsdag 4 december 2001
Hedidarts wint 8-1
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het Hedi-dartteam moest maandag thuis spelen tegen Bull's Eyes 3. Deze partij werd gewonnen door Hedidarts met 8-1 (16-6)legs. De wedstrijd werd op maandag gegooid i.v.m. Sinterklaas. Hierdoor speelde het competitieteam deze avond in dezelfde ruimte als de overige darters van Hedidarts.

SINGLES
In de eerste singlepartij mocht Ilja de Leeuw uitkomen, hij werd even wakker geschud toen zijn tegenstander de eerste leg won maar Ilja won 2-1. Teun Dekker was weer helemaal hersteld van vorige week en won duidelijk met 2-0. Wilco den Teuling had enige moeite met zijn tegenstander maar overwon toch door goed uitgooien 2-1.
Johan Amsing deed erg zijn best maar mistte een paar dubbels en verloor hierdoor de partij 1-2.

Dubbels
De dubbelpartijen werden snel afgehandeld het viel alleen op dat in de dubbels waarin Teun mee deed steeds een leg verloren ging. Ze werden wel allemaal gewonnen door Hedidarts 2-0,2-1,2-0,2-1. De dubbelpartij die door Johan Amsing en Teun Dekker werd uitgevoerd kende nog een leuk einde. Binnen 3 beurten stonden ze op 138. Nadat Johan met twee pijlen 80 had gegooid dacht hij op 38 te staan. De dubbel 19 die Johan als derde pijl gooide begroette hij dan ook luid juichend, totdat hij er achter kwam dat er dus nog 20 punten over waren.

Bierronde
In de bierronde moesten de Hedidarts weer even aanzetten na een paar lage scores en gelukkig herstelde Teun weer een beetje en gooide tops goed uit.

Derby
Op woensdag 19 december vindt de Derby tussen Hedidarts (Biddinghuizen) - Flevo Madhouse (Dronten) plaats. Deze partij wordt gespeeld in de Wisent in Dronten.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling darten, Wilco den Teuling

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
F 0321-332204
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top