Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Ria is door de dip heen

Vrijdag 15 mei 2009
Ria is door de dip heen
Foto: Stichting Ria's Run

BIDDINGHUIZEN - Het gaat weer goed met Ria. De Shin splint, de blessure waar ze zo’n last van had, is nagenoeg over. De ernstige vermoeidheid die ontstond doordat ze drie dagen achter elkaar meer dan tachtig kilometer moest wandelen is ook een stuk minder. Ria ziet het weer helemaal zitten.

‘Ik ga mijn achterstand weer inhalen en ik heb er heel veel zin in’, zo liet een opgewekte Ria vandaag weten. Ze komt uit een diep dal, dacht een paar dagen geleden zelfs aan stoppen. Maar het is duidelijk dat ze weer helemaal terug is. Ook het eten gaat weer beter, zodat ze weer wat aan kan sterken.


Om dat te vieren én om een goede nacht te maken, heeft ze voor vannacht een hotelkamer geboekt. Eindelijk weer eens in een echt bed slapen, tussen frisse lakens; ze kijkt er heel erg naar uit. Ook trakteerde ze zichzelf en haar partner Trond Sjåvik op een maaltijd in het restaurant van het hotel.

Ria’s zus Hillie is vandaag al aangekomen in Duitsland en blijft het hele weekeinde bij Ria. Ze heeft nieuwe schoenen voor Ria meegenomen. Vanavond heeft Ria haar oude schoenen, waarop ze al meer dan tweeduizend kilometer heeft gelopen weggegooid. Morgen nieuwe schoenen en een nieuw begin, na de ernstige terugval die ze vorige week had.


Morgen gaat het van Ebergötzen naar Gebhardshagen, een afstand van 76,5 kilometer door prachtig landschap vol bloeiende bloemen. Ria ziet het weer helemaal zitten.

Op woensdag 20 mei gaat een aantal mensen uit Biddinghuizen bij Ria op bezoek. Heeft u post voor Ria, dan kan dat gestuurd worden naar:
Ria Buiten
Postbus 50
8256 ZH Biddinghuizen.

Uw post voor Ria dient uiterlijk dinsdag 19 mei binnen te zijn. Het doet Ria altijd erg goed iets van het thuisfront te horen.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ria Buiten
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.5 °C
  • 0.0 mm
  • 20.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top