Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kafa Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Nieuwe actie C1000 Jan Schuurhuis van start

Zaterdag 16 mei 2009
Nieuwe actie C1000 Jan Schuurhuis van start
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De nieuwe actie; ‘Spek de kas van je club’ van C1000 Jan Schuurhuis in Biddinghuizen gaat aanstaande maandag van start.

In totaal schreven 17 verenigingen zich in voor deelname aan deze spaaractie. Na de stemmingsronde is de Top Tien bekend en kan de actie beginnen.

Belangrijk
Vanaf maandag 18 mei tot en met zaterdag 13 juni 2009 ontvangen de klanten bij elke € 10,- aan boodschappen bij C1000 Jan Schuurhuis één grijze clubmunt. Deze clubmunten kunnen tot en met donderdag 18 juni in één van de speciale spaarpotten gooien in de winkel. Elke deelnemer heeft een eigen spaarpot.

Zaterdag 20 juni wordt er een bedrag van € 5.000,- verdeeld over de deelnemende verenigingen / clubs in verhouding van de gespaarde munten.

Introductie – avond
Afgelopen vrijdagavond 15 mei heeft er een informatiebijeenkomst plaatsgevonden met afgevaardigden van de verenigingen die meedoen met de spaaractie. Tijdens deze avond werd de nodige informatie gegeven over de actie door middel van een presentatie, gegeven door eigenaar Jan Schuurhuis.


‘Wat niet vergeten moet worden is dat aan het eind alle deelnemers winnaars zijn. Hoe dan ook ontvangen ze allemaal een leuk geldbedrag dat ten goede komt van de vereniging’, aldus een enthousiaste Jan.

Top Tien
De reacties op de ‘Spek de kas van je club – actie’ waren leuk en enthousiast. Op deze manier kan er een geldbedrag bij elkaar gespaard worden dat elke vereniging goed kan gebruiken voor een goed doel binnen de vereniging. Vanaf maandag 18 mei wordt er bij de kassa een folder uitgereikt waarin de doelen van de deelnemende verenigingen vermeld staan.

De deelnemende verenigingen zijn:
- BAS Judo Biddinghuizen
- Kinderkoor Jong Leven
- BAS Gymnastiek
- EHBO Vereniging Biddinghuizen
- BAS Basketball
- Scoutingclub de Osbornegroep
- Muziekvereniging Maris Sonores
- BAS Voetbal
- Vrouwenkoor de Paradijsvogels
- BAS Tennis

‘Verliezers’
Na de stemmingsronde waren er ook zeven verenigingen die de Top Tien helaas niet hebben gehaald. Deze verenigingen hebben een brief ontvangen waarin ze worden bedankt voor hun inschrijving en de genomen moeite. Als dank ontvingen ze hierbij een waardebon van € 25,- aan boodschappen, te besteden bij C1000 Jan Schuurhuis.

Muntjes verdienen
Tijdens de actie zullen de verenigingen proberen om extra muntjes te verdienen. Dit doen ze door middel van verschillende, verrassende acties. Bijvoorbeeld door het geven van een demonstratie, een mini – concert of de klanten helpen met het inpakken van de boodschappen. Deze activiteiten worden kenbaar gemaakt via raamposters en vinden plaats in en rondom de winkel.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top