Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Automania bij Walibi World

Woensdag 27 mei 2009
Automania bij Walibi World
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het grootste kampeer- en auto-evenement van Nederland vindt dit jaar plaats onder een nieuwe naam: Automania. Vier dagen lang (2 t/m 5 juli) zal het evenemententerrein bij Walibi World helemaal in het teken staan van auto’s en autoliefhebbers.

Op het terrein nemen bezoekers en kampeerders (met of zonder hun auto) deel aan diverse ludieke en/of autogerelateerde activiteiten. De diverse omliggende terreinen zijn gereserveerd voor weekendgasten, die bij hun auto kamperen. Dit jaar zijn er diverse themavelden, zoals Amerikaans, Frans, Duits en Japans. Hier kunnen de betreffende automerken gezellig bij elkaar staan. In de avonduren zijn er speciale muziekpodia waar diverse artiesten voor een gezellige sfeer zorgen.

Op het terrein zijn gedurende de vier dagen diverse activiteiten, waaronder sprinten, driften, diverse themacruises (rondrijden met auto’s) en diverse car competities. Zo kun je meedoen aan de Meguiar’s Show & Shine Contest en andere activiteiten. Daarnaast presenteren honderden clubs hun auto’s en clubstands. Natuurlijk ontbreken tijdens dit spetterende weekend ook de bedrijven niet, zij presenteren hun producten in de bedrijvenstraat.

Meer informatie over het evenement is te vinden op http://www.automania-outdoor.nl/

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top