Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Aannemersbedrijf v. d. Heijkant is verhuisd

Vrijdag 29 mei 2009
Aannemersbedrijf v. d. Heijkant is verhuisd
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Aannemersbedrijf v. d. Heijkant uit Biddinghuizen heeft een nieuw pand. Aan de Loofklapper, op de hoek Baan/Oldebroekerweg, heeft het bedrijf in een half jaar tijd een prachtig pand gerealiseerd. Zaterdag 6 juni aanstaande kunnen belangstellenden het nieuwe onderkomen bezichtigen.

In 1985 begon Jan van den Heijkant zijn eigen aannemersbedrijf in het Gelderse Oosterwolde. Het is alweer 23 jaar geleden dat het aannemersbedrijf van daar vertrok en zich in de Flevopolder vestigde. “De stap naar Biddinghuizen was voor ons een logische”, vertelt Jan, “want de activiteiten zijn eigenlijk altijd gericht geweest op Flevoland. Daarbij zijn we in de polder geboren en getogen”. In de provincie Flevoland kunt u een tal van bedrijfsgebouwen, maneges en bungalows vinden die door aannemersbedrijf v.d. Heijkant zij ge- of verbouwd.


Lange tijd opereerde v. d. Heijkant vanaf de Oogstweg, maar de grenzen hiervan waren snel bereikt. Van den Heijkant: “In de jaren hebben we er steeds iets aan veranderd en verder uitgebreid. Het achterliggende woonhuis bijvoorbeeld was ondertussen al verbouwd tot kantoor.” Het bedrijf hanteert als slogan ‘Wij bouwen naar de wensen van de mensen’, van ontwerp tot realisatie. “Omdat we dat voor onze klanten al jarenlang doen, was het voor ons dan ook logisch om dit nu ook voor onszelf te doen”, aldus zoon en opvolger Arjan van den Heijkant, die de bouw van het nieuwe pand voor zijn rekening heeft genomen.

In 2010 viert het bedrijf haar 25-jarig bestaan. Met het personeel was al het doel gesteld om bij het 25-jarig bestaan een nieuw onderkomen te hebben en dat doel is nu dus gehaald. Gezamenlijk werd in het weekend na Koninginnedag het volledige bedrijf verhuisd, om zo op maandag 4 mei weer in het nieuwe pand verder te kunnen werken.


Op zaterdag 6 juni aanstaande geven zij u met trots een rondleiding door het nieuwe bedrijfspand. Van 13.00 tot 16.00 uur is er een inloopmiddag bij het nieuwe pand aan de Loofklapper 18 te Biddinghuizen. De grote opening zal plaatsvinden op 1 april 2010 als het bedrijf ook haar 25-jarig bestaan viert.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.3 °C
  • 17.2 mm
  • 16.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top