0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Drie gewonden op Karekietweg

Dinsdag 2 juni 2009

BIDDINGHUIZEN - Een 51-jarige motorrijdster en haar 18-jarige passagiere raakten maandagmiddag gewond na een aanrijding. De motor botste op de Karekietweg tegen een auto die op dezelfde weg af wilde slaan.

De motorrijdster en haar passagiere, beiden afkomstig uit Barneveld, kwamen daarbij ten val en werden met diverse botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de 60-jarige bestuurster van de auto raakte lichtgewond, zij kon ter plaatse behandeld worden aan haar verwondingen.

Hulpverlening
Rond 17.30 uur reden diverse hulpverleningdiensten naar de Karekietweg om hulp te verlenen bij een ongeval tussen een motor en een auto. Ter plaatse bleek dat de motorrijder bij een inhaalmanoeuvre tegen de zijkant van een afslaande auto was aangereden. Beide voertuigen reden in dezelfde richting. Zowel de motor als de auto werden afgesleept door een berger.

Onderzoek
Na het ongeval werd een uitgebreid sporenonderzoek uitvoerd door analisten van het verkeersongevallenteam. Zij onderzoeken de verdere toedracht van de aanrijding. De Karekietweg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Bron: Politie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top