Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Ambassadeursdag Stichting Opkikker

Vrijdag 12 juni 2009

BIDDINGHUIZEN - Op 18 en 19 juni organiseert Stichting Opkikker in samenwerking met Walibi World een echte V.I.P dag vol glitter en glamour voor 350 ambassadeurtjes van Stichting Opkikker afkomstig uit geheel Nederland.

Als echte ambassadeurs worden zij ontvangen door BNers zoals o.a. Christian Farla, Jim, EliZe, Ernst & Bobbie, Maaike en de Burgemeester van de gemeente Dronten e.a.

Stichting Opkikker organiseert Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen en hun hele gezin. Heel veel kinderen kiezen ervoor om na hun Opkikkerdag verbonden te blijven aan de stichting door middel van een ambassadeurschap onder leiding van een aantal Bekende Nederlanders waaronder o.a. Jim, EliZe, Ernst en Bobbie, Edwin en Froukje de Both.

Deze kinderen zijn zo enthousiast over het werk van Stichting Opkikker dat zij het leuk vinden om de stichting in hun eigen omgeving bekender te maken, dit doen zij o.a. door zelf acties te organiseren, brieven te schrijven naar potentiële sponsoren of bijvoorbeeld de krant te benaderen.

Stichting Opkikker verliest niet uit het oog dat deze kinderen nog steeds langdurig ziek zijn, dit houdt niet op na de Opkikkerdag. Omdat de stichting ontzettend trots is op het werk dat deze groep kinderen al jaren voor haar verricht, en vele gezinnen het echt kunnen gebruiken om even weer een dag het ziek zijn te vergeten, organiseert zij op 18 en 19 juni deze hele speciale ambassadeursdagen welke zullen plaatsvinden op Walibi World te Biddinghuizen.

Op dit moment zijn er ruim 350 ambassadeursgezinnen aangemeld voor deze dagen. Zij krijgen tijdens deze ambassadeursdagen niet alleen de kans om elkaar te ontmoeten en als V.I.P. van Walibi World te genieten maar zullen daarnaast ook deel uit maken van een “spectaculair Opkikkerprogramma” waar zij naast verschillende optredens ook in de gelegenheid gesteld worden met vele BNers en ambassadeurs de hand te schudden.

De ambassadeurs zijn al maanden druk bezig om zoveel mogelijk oude mobiele telefoons voor Stichting Opkikker in te zamelen, Stichting Opkikker ontvangt namelijk van hun hoofdsponsor de Vodafone Foundation €3,50 per telefoon. Heel veel ambassadeurs hebben al aangekondigd grote aantallen te komen inleveren op deze ambassadeursdagen.

Sinds 14 jaar heeft Stichting Opkikker een eigen Opkikkerlied, ingezongen door Elly en Rikkert. Tijden veranderen echter en zo zal, tijdens de ambassadeursdag, het splinternieuwe Opkikkerlied, ingezongen door één van de bekende ambassadeurs, worden gelanceerd.

Meer informatie over deze ambassadeursdagen of het werk van Stichting Opkikker kunt u lezen op http://www.opkikker.nl.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.8 °C
  • 0.4 mm
  • 18.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top