Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Mystery Land naar Six Flags

Zaterdag 31 maart 2001

BIDDINGHUIZEN - Mystery Land, het oudste en enige openlucht-dancefestival van Nederland, vertrekt uit Bussloo. De vierde editie van het festival wordt zaterdag 16 juni gehouden bij Six Flags in Biddinghuizen, het terrein waar jaarlijks ook het Lowlands-festival plaatsvindt.

Na drie uitverkochte edities is het evenement het Bussloose recreatieterrein definitief ontgroeid. 'Dance heeft zich de afgelopen jaren dermate sterk ontwikkeld dat een groter en beter terrein boodzakelijk is geworden', verklaart een woordvoerder van organisatiebureau ID&T.
Als nieuwe dansvloer is gekozen voor Six Flags Holland, de locatie die haar geschiktheid al heeft bewezen bij Lowlands. Bovendien is de aanwezigheid van Europa's grootste rollercoaster een leuk extratje voor de tienduizenden verwachte bezoekers. 's Avonds kunnen de aanwezigen hier zelfs exclusief gebruik van maken. De komende jaren beloofd ID&T een primeur op dancegebied. Mystery Land zal namelijk uitgroeien tot een meerdaags festival.Om al enigzins aan deze uitbreiding tegemoet te komen, zal Mystery Land 2001 langer duren dan voorheen. Al vanaf 14.00 uur 's middags kunnen de liefhebbers opgaan in de dancebeats van verschillende muziekstromingen, zoals trance, techno en hardhouse.

Website Mystery Land

Bron : Dagblad Flevoland

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top