Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Superdag voor Colin en zijn gezin

Woensdag 22 juli 2009
Superdag voor Colin en zijn gezin
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op 18 juli 2009 organiseerde Stichting Opkikker voor de 17 jaar oude, langdurig zieke Colin en zijn hele gezin uit Biddinghuizen een Super Opkikkerdag.

Tijdens deze Super Opkikkerdag biedt Stichting Opkikker met ruim 100 vrijwilligers en 75 relaties, gezinnen met een langdurig ziek kind uit Nederland een dag broodnodige afleiding aan. Even het ziek zijn vergeten en met het hele gezin genieten.


Stichting Opkikker zal er alles aan doen om de kinderen en hun gezin uit de dagelijkse, vaak harde realiteit te laten ontsnappen. De vrijwilligers van Stichting Opkikker zullen er de gehele dag voor zorgen dat de gezinnen niets te kort komen. Onder andere door een op de wensen van het gezin afgestemd draaiboek en de persoonlijke begeleiding, is dit een gegarandeerd succes! Stichting Opkikker wordt voor de organisatie van deze dag gesponsord door de Wollebrandcross welke eerder dit jaar heeft plaatsgevonden.

Trikes
Natuurlijk was er voor het gezin van Colin een speciaal afgestemd draaiboek samengesteld. Zo begon de dag met het vliegen in een prachtige helikopter, waarna ze werden opgehaald door een aantal Amerikaanse politieauto’s voor een fantastische rit. Na een lunchbuffet in het restaurant heeft het gezin in de middag een fotoshoot gehad met een professionele fotograaf. Zij zijn vervolgens met een speedboot gaan varen en hebben ook nog de kans gehad op een echte trikes te zitten.

De dag werd afgesloten met een spetterend optreden van twee fantastische artiesten die al jaren Stichting Opkikker een warm hart toedragen: EliZe en Edwin. Tot slot werd het gezin van Colin rond 18.30 uur met veel spektakel uitgezwaaid door ruim 100 personen.

Stichting Opkikker

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top