Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Gezellige snuffelmiddag voor baas en hond

Dinsdag 28 juli 2009
Gezellige snuffelmiddag voor baas en hond
Foto: Agility for Fun - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag vond bij hondenschool Agility For Fun een snuffelmiddag plaats voor baas en hond. Tijdens deze middag konden zowel baas en hond kennis maken met diverse disciplines.

Wedstrijd
Voorafgaand op de snuffelmiddag was er een onderlinge wedstrijd Behendigheid en Dog Dance voor alle cursisten van het afgelopen seizoen. Er werd in diverse klassen gelopen van debutanten tot de wedstrijdgroep. Vooral voor de mensen die nog geen wedstrijd ervaring hadden, was het een leerzame ochtend om met de “wedstrijdspanning” om te gaan. Uiteindelijk gingen vele prijswinnaars naar huis met een leuke beloning voor hun hond.


Snuffelmiddag
Na de middag volgde de snuffelmiddag waarbij iedereen samen met de hond kon proberen wat zijn/haar hond leuk vond. Zo was er Flyball, voor actieve honden die gek zijn op ballen. Om samen actief met de hond te zijn, kon er worden gekozen uit steppen met de hond of combi-sport. Combi-sport is nieuw bij hondenschool Agility For Fun en bestaat uit een combinatie van gehoorzaamheid en een vorm van behendigheid. Voor de heel actieve honden die graag willen drijven was er Treibball. Tot slot konden een aantal technieken worden geleerd uit de Dog Dance.


Cursussen
Velen zijn inmiddels enthousiast geworden om een cursus te gaan volgen. Inschrijven kan nog gedurende de maand augustus. Vanaf zaterdag 5 september zullen de nieuwe cursussen op donderdagavond en zaterdag van start gaan. Voor wie meer wil weten of zich in wil schrijven voor een cursus, kijk op: http://www.agilityforfun.net

Agility for Fun

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Hondenclub
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top