Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Publieksactiviteiten Veluwerandmeren succesvol

Donderdag 13 augustus 2009

BIDDINGHUIZEN - De proeverij met streekproducten in het Informatiecentrum Veluwerandmeren woensdagmiddag 12 augustus was een groot succes.

Tijdens de proeverij is de 1000e bezoeker van dit seizoen verwelkomd. Nietsvermoedend kwam de familie Heuts-Claes uit Bunde bij Maastricht naar de proeverij. Tot hun verrassing werden zij ontvangen door Bert de Wilde, bestuurslid van het Informatiecentrum.


Behalve een fraai agrotoeristisch boeket, gemaakt door Franny Dekker, vrijwilligster in het Informatiecentrum, kreeg de familie Heuts-Claes een dinerbon voor restaurant De Klink.

Het Informatiecentrum Veluwerandmeren organiseert regelmatig publieksactiviteiten. Woensdagmiddag 19 augustus is er een wateronderzoekmiddag voor kinderen.


Tussen 13.30 en 15.30 uur gaan de jonge onderzoekers onder begeleiding van een watergids van het IVN met emmers en schepnetjes op pad om water uit het Veluwemeer te halen.

Met een loep of microscoop kun je vervolgens in het Informatiecentrum zien wat er allemaal leeft in het Veluwemeer. Wil je graag meedoen? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar info@infoveluwerandmeren.nl. Wees er snel bij, want vol = vol. Deelname is gratis. Doe wel laarzen en oude kleren aan!


Een bezoek aan het Informatiecentrum is beslist de moeite waard. In augustus is het Informatiecentrum open van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt het Informatiecentrum vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Veluwemeer
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 12.7 °C
  • 8.2 mm
  • 18.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet WK2018 Voetbalpoule
BHZNet WK2018 Voetbalpoule BHZNet WK2018 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager
BHZNet Tourmanager BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top