Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

100-jarige Osinga vorstelijk onthaald op Lowlands

Vrijdag 21 augustus 2009
100-jarige Osinga vorstelijk onthaald op Lowlands
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De in afgelopen juni verjarende Truus Osinga uit Biddinghuizen heeft vanmiddag en vanavond met volle teugen mogen genieten van het Lowandsfestival. Vorstelijk werd ze rondgereden in een golfkar, geflankeerd door familie en personeel van de magneetbar

Een maand geleden lekte het nieuws al uit en door wat miscommunicatie stond het zelfs al een halve dag te lezen op BHZNet.nl: Truus Osinga mocht inderdaad naar Lowlands. Geregeld door een dorpsgenoot die het idee haalde uit het interview uit de rubriek 'Dorpsgenoten'. Vanmiddag om 16.00 uur arriveerden de gelukkigen. Kort daarvoor was al gestart met het optuigen van de golfkar, zodat deze er extra feestelijk uit zou zien. De ontvangst was hartelijk. Osinga kreeg als eerste een bos bloemen uitgereikt. Met een VIP-bandje om (en onder gezang van 'lang zal ze leven') vertrok Osinga via de backstage-route naar het festivalterrein. En ze vond alles prima en prachtig.

Een kleine beeldimpressie (met onze excuses voor het ontbreken van het geluid)

Nieuwsgierig en spontaan als de gemiddelde Lowlandsbezoeker is, kon ze op het terrein zelf niet alleen reken op veel bekijks, maar werd ook daar 'lang zal ze leven' volop meegezongen. Bovendien kreeg ze van diverse mensen een felicitatie. Na een klein uur rondrijden tussen de mensenmassa, werd de rust van de perstent opgezocht. Daar wachte een drankje en een maaltijd. Ook dit was allemaal prima verzorgd. "Misschien straks nog een kijkje nemen 'backstage' bij Them Crooked Vultures, die bij de naastliggende Grolschtent heel wat mensen op de been kregen. De topband was kort voor de start van Lowlands als surprise-act aan de programmering toegevoegd.

Hoe leuk alle grote en kleine onderdelen van het festival dan ook mogen zijn: het dendert onverminderd door naar het volgende optreden. Zoals vanavond wanneer Kiteman en afsluiter The Kaiser Chiefs als grootste acts zijn aangetrokken.

Klik hier voor alle foto's


De zaterdag begon al feestelijk. In de Alphatent was er 'Lowlands zingt'. Een stuk of 50 bezoekers op het podium als koor, songteksten op groot scherm zichtbaar voor de zaal en met bezielende presentatie van Ruben van der Meer en Tijl Beckland

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.8 °C
  • 0.0 mm
  • 8.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top