Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Veel ondernemers bij 4e dinsdag in feesttent

Woensdag 23 september 2009
Veel ondernemers bij 4e dinsdag in feesttent
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De feesttent op het evenemententerrein in Biddinghuizen was dinsdagavond het decor voor de jaarlijkse 'vierde dinsdag van september'. Tijdens deze avond worden leden van ondernemersvereniging De Driehoek op de hoogte gebracht van de inhoud van de miljoenennota. Speciale gast tijdens deze avond was RTL-medewerker Frits Wester.

In het gedeelte voor de pauze werden de hoofdlijnen van de miljoenennota uiteengezet door Dennis Wilkens (Wilkens en Partners) en Mariëlle Baars-Wielandt (Kamer van Koophandel, Gooi, Eem- en Flevoland). Daarop volgde ruimte voor discussie hierover met het panel op het podium. Dat bestond uit de fractievoorzitters van PvdA, Christen Unie, CDA en VVD uit de gemeenteraad. Bij de discussies lag de nadruk steeds op de plannen en maatregelen voor onze gemeente, waarbij het veelal ging over de kansen en bedreigingen voor ondernemers.


Ook de gemeente Dronten was vertegenwoordigd op de bedrijvenbeurs

Politiek
Na de pauze kwam politiek verslaggever Frits Wester zijn verhaal vertellen, waarbij de geïnteresseerde aanwezigen een kijkje achter de schermen kregen bij de landelijke politiek. Wester benadrukte in zijn verhaal, dat vol leuke anekdotes zat, dat 'ons de komende jaren heel wat te wachten staat'. Hiermee natuurlijk doelend op de recente miljoenennota.

Aardig was vooral ook de schets en ontwikkeling van het politieke landschap en hoe, volgens Wester, politici hier hun plaats in moeten vinden. "De tijd dat iedereen op een partij stemde 'omdat je daar bijhoort' is geweest. Je ziet dit terug in de grote verschuivingen die plaats vinden bij verkiezingen en / of peilingen. De uitdaging voor de politici is om hier mee om te gaan," benadrukte Wester. "Voor de huidige regering is het bovendien belangrijk dat ze de mensen eerlijk voorbereiden op de komende jaren. Doe geen beloftes die je niet na kunt komen en wijs mensen bovendien op hun eigen verantwoordelijkheid hierin."


Prijs
Na het officiële programma, dat ongemerkt ruim een half uur uitliep, was er volop gelegenheid voor de ondernemers om hier onderling over na te praten. Tijdens de bedrijvenbeurs, die aan het begin van de avond in de tent was opgebouwd, konden bezoekers bij de stand van Kwoot kans maken op een Netbook. Frits Wester trok uit de 20 kanshebbers Ton Verhulsdonck van Hotelschip Prinses Maxima als winnaar uit de stapel.

Klik hier voor alle foto's
(Alleen van de bedrijvenbeurs zijn foto's gemaakt)

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.9 °C
  • 0.0 mm
  • 14.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top