Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Meditatie-sessie bij Joy4Life

Maandag 19 oktober 2009
Meditatie-sessie bij Joy4Life
Foto: Joy4Life - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Op dinsdag 27 oktober aanstaande geeft Dorrit Lanfers bij Joy4life van 20.30 – 21.30 uur een meditatie-sessie in de bovenzaal.

Dorrit Lanfers heeft een eigen praktijk aan huis in Dronten voor o.a. meditatie / healing en reading/ individuele psychotherapie/ zelfmeesterschap etc. Daarnaast doet ze veel op het gebied van workshops en bezinning.

Van de website
Op de website van Lanfers, staat onder andere te lezen: Door het bereiken van innerlijke vrede en het in balans brengen van lichaam en geest, ontstaat een heldere, rustige en waakzame toestand waarin jij je niet meer verliest in het denken. Op zich is er uiteraard niets mis met denken. Integendeel. Wanneer het denken echter de baas wordt en een eigen leven schijnt te gaan leven, is het zaak alert te worden. Voordelen van een geest die regelmatig mediteert zijn ondermeer fysieke ontspanning (o.a. lagere bloeddruk en cholesterolgehalte), verbeterde concentratie, toename van creativiteit en rust, minder stress, verbetering van het geheugen, leven in het hier en nu, meer energie en tenslotte een verhoging van je spirituele ontwikkeling.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden via (0321) – 33 22 44 (Joy4life) of rechtstreeks bij de receptie van Joy4life. Hieraan zijn voor de deelnemers geen extra kosten verbonden. Behaaglijk zittende kleding is gewenst. Eventueel kan men voor zichzelf een kussen of bankje meenemen om op te zitten.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 30.3 °C
  • 0.0 mm
  • 23.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top