Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Schip Maxima ook in de winter actief

Zondag 18 oktober 2009
Schip Maxima ook in de winter actief
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Na een mooie zonnige zomer waarin de mensen van Schip Maxima druk geweest zijn met onder ander Lowlands, de introductie van de studenten van de Landstede en diverse andere activiteiten, breekt nu de herfst en winter aan.

Ook in de koude periode is Schip Maxima geopend. Bij de koudere periode hoort ook winters eten. Daarom kan iedere woensdag en donderdag onbeperkt stamppot worden gegeten voor maar € 9,95 per persoon. Kinderen (tot en met 9 jaar) krijgen 50% korting. Er is keuze uit hutspot, boerenkool of zuurkool met een speklap, rookworst of een overheerlijke gehaktbal, overgoten met een smakelijke jus.

Onbeperkt kluiven terug
Wegens het succes van afgelopen zomer is het ‘onbeperkt kluiven’ terug van weggeweest. Op vrijdag en zaterdag kan dit voor maar € 14,50 p.p. (kinderen t/m 9 jaar 50% korting). Mensen kunnen genieten van soep, diverse kip soorten, spareribs, patat, salade en lekkere sausjes. Reserveren is gewenst voor deze acties: 0321-333234.

Kerst
Voor de kerst zijn de voorbereidingen al in volle gang. Tweede kerstdag kan er genoten worden van een overheerlijk kerstmenu met aansluitend een familiekerstfeest. Ook is overnachten mogelijk. "Heerlijk wakker worden in één van onze nostalgische hutten en nog even nagenieten met een smakelijk kerstontbijt", meldt het bedrijf in een persbericht.

Daarnaast worden er in de winterperiode diverse arrangementen aangeboden. Zo is er een schaatsarrangement, relaxarrangement (i.s.m. de Zwaluwhoeve in Harderwijk) en een 50+ arrangement.

Voor meer informatie over de arrangementen en acties, kijk op de website van Schip Maxima via http://www.schipmaxima.nlRedactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.3 °C
  • 0.0 mm
  • 10.8 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top