Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Complimenten voor OFW

Zondag 25 oktober 2009
Complimenten voor OFW
Foto: Oost Flevoland Woondiensten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Duurzaamheid en energiebesparing zijn voor Oost Flevoland Woondiensten (OFW) belangrijke aspecten. Bij moderniseringen wordt er vooral gekeken hoe de woningen energiezuiniger gemaakt kunnen worden. De voordelen daarvan komen terecht bij de huurders in de vorm van lagere woonlasten.

OFW heeft hier al veel ervaring mee en deelt deze kennis graag met andere corporaties. Hiervoor kreeg zij een compliment van minister van Wonen, Wijken en Intergratie, de heer E. van der Laan.

“OFW heeft de afgelopen jaren voorop gelopen op het gebied van energiebesparing van woningcorporaties. Bij OFW is het denken over energiebesparende maatregelen gestart vanuit de woonlasten voor de huurder en zij is als één van de eerste corporaties in Nederland aan de slag gegaan met het labellen van de woningen. Er is geïnvesteerd in voorlichting en scholing van de medewerkers; vooral bij het invoeren van ‘kwaliteitsbewust’ denken. Ook heeft OFW het begrip duurzaamheid een wezenlijke factor in de bedrijfsvoering gemaakt. Voor deze voortrekkersrol en de bijzondere prestaties ontving OFW in 2008 de NET-Trofee” aldus de heer Van der Laan.

Tevens laat de heer Van der Laan weten dat hij het erg belangrijk vindt dat corporaties hun ervaringen met elkaar delen en kunnen profiteren van elkaars kennis en ervaring. Hij complimenteert OFW ermee dat zij hier zeer actief in is en vraagt of OFW hier vooral mee door wilt gaan.

Oost Flevoland Woondiensten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.1 °C
  • 0.0 mm
  • 8.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top