Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb

BAS 3 wint met 1-2!

Zaterdag 31 maart 2001
BAS 3 wint met 1-2!
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Eindelijk heeft BAS 3 weer een opsteker. Tegen Nunspeet kwam de ploeg weer een keer tot scoren en pakte verdiend 3 punten: 1-2!

BAS had in ieder geval weer een betere voorbereiding dan de laatste keren het geval was. Er werd zowaar weer een gezamenlijke warming-up gedaan en dit wierp in de wedstrijd duidelijk vruchten af. Nunspeet speelde dan ook een stuk minder dan de vorige keer. BAS kwam dan ook verdiend op voorsprong. Een vrije trap van Kees Doppenberg werd ingekopt door de helemaal vrijstaande Bert Doppenberg. Nunspeet moet gedacht hebben dat BAS 3 zonder André ten Cate niet zou kunnen scoren. Ze lieten Bert Doppenberg dan ook veel te vrij. Hij schoot een kwartier na de openingstreffer BAS naar een gerieflijke 0-2 op een mooie steekpass van Henk Potgieter. In de fase na de 0-2 zakte BAS iets weg. Wilco Visscher was te gretig in de eigen zestien en veroorzaakte een strafschop. De 'dikke nummer 9' van Nunspeet vond echter feilloos de lat.
Een verre trap van Peter Strijbosch viel over de verdediging en Ane Sybesma kon voorzetten. Henk Potgieter raakte de bal verkeerd, dus moest BAS genoegen nemen met een 0-2 ruststand.

Meteen na de rust werd de wedstrijd opengebroken. Nunspeet drong aan en Daniel Muller liet zijn man ontglippen, die vrij de 1-2 kon inkoppen. Nunspeet bleef aandringen, maar met kunst- en vliegwerd wist BAS het doel schoon te houden. Er waren zelfs nog kansen voor Ane Sybesma en Kees Doppenberg op de 1-3, maar beide misten. Opnieuw Bert Doppenberg probeerde het nog van een meter of 35. De keeper kon zijn inzet met moeite overtikken.

Met een tevreden gevoel verlieten de spelers van Het Derde het veld. Eindelijk was er weer gescoord en belangijker nog: 3 punten. Man of the Match Bert Doppenberg bleef vrij koeltjes: "Als je in de spits wordt gezet, moet je ook als een spits spelen. Natuurlijk ben ik blij met mijn goals, maar een ander had ze ook gemaakt." Deze valse bescheidenheid staat hem in ieder geval zeer goed!

Bron: BAS 3 Online

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top