Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Verdachten woninginbraak en autodiefstal gepakt

Donderdag 29 oktober 2009

BIDDINGHUIZEN - Dinsdagmiddag zijn op een parkeerplaats in Biddinghuizen drie mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid van woninginbraak en autodiefstal.

De drie liepen tegen de lamp toen bleek dat de auto, waarin ze zich verplaatsten, als gestolen gesignaleerd bleek te staan en de buitenlandse kentekenplaten niet bij de auto hoorden. De drie mannen, 17, 27 en 34 jaar zijn overgedragen aan politie Gooi en Vechtstreek en zitten nog vast.

Pretpark
Op het parkeerterrein nabij het pretpark in Biddinghuizen stond al enige tijd een niet afgesloten auto. Bij navraag van de politie bleek de beveiliging van het park gegevens te hebben van een van de mannen die aangaf dat hij de sleutels van de bewuste auto was verloren. Omdat de beveiliging het zaakje niet vertrouwde alarmeerden ze de politie. Uit onderzoek bleek dat de auto gestolen was bij een woninginbraak in de regio Gooi en Vechtstreek.

De buitenlandse kentekenplaten behoorden niet op het voertuig. De drie verdachten, allen afkomstig uit Breda, zijn in verzekering gesteld en overgebracht naar een politiebureau in de regio Gooi en Vechtstreek. De auto en de kentekenplaten zijn voor nader onderzoek in beslag genomen.

Bron: Politie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top