Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Rabobank sluit kantoor Biddinghuizen

Woensdag 2 december 2009
Rabobank sluit kantoor Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Na een zorgvuldig onderzoek heeft Rabobank Flevoland besloten de kantoren in Swifterbant en Biddinghuizen te sluiten per 6 april 2010. Dat schrijft de bank in een brief aan haar klanten.

Als belangrijkste reden van dit besluit wordt aangegeven dat klanten steeds minder de kantoren bezoeken. Zij kiezen steeds vaker voor snelheid en gemak en maken gebruik van de 24-uurs dienstverlening (Rabobank internetbankieren, telefoon, e-mail) die de Rabobank biedt.

Het succes van deze nieuwe vormen van dienstverlening betekent dat er een behoorlijke afname is in het aantal bezoeken aan de kantoren. Daarom heeft Rabobank Flevoland haar dienstverlening en haar kantorennet onder de loep genomen. Besloten is de kantoren in Swifterbant en Biddinghuizen te sluiten. Na 6 april 2010 heeft de Rabobank kantoren in Lelystad, Dronten en Zeewolde.

24-uurs
Douglas Brouwers, directievoorzitter Rabobank Flevoland: “Voorop blijft staan dat klanten hun bankzaken kunnen regelen op de manier die het beste bij hun past. Onze klanten bepalen zelf hoe, waar en wanneer zij dat willen. En we zien dat steeds meer klanten kiezen voor de 24-uurs dienstverlening die wij bieden. Het aanvragen van passen, het wijzigen van verzekeringen of het regelen van automatische overboekingen zijn handelingen die ook snel en gemakkelijk via de telefoon en internetbankieren mogelijk zijn. Voor financieringen (leningen, kredieten), beleggingen, verzekeringen, hypotheken of deskundig advies over financiële zaken, blijven onze adviseurs uiteraard beschikbaar.”

Douglas Brouwers: “We zijn ons er van bewust dat voor een aantal van onze klanten de nieuwe situatie een verandering betekent. Uiteraard helpen we onze klanten om te kiezen waar, wanneer en op welke manier zij hun bankzaken kunnen regelen en welke mogelijkheden wij hiervoor bieden.” In Swifterbant en Biddinghuizen blijft het mogelijk gebruik te maken van onze geldautomaten. Deze worden bovendien uitgebreid met onder andere een chipknipoplaadpunt.

Voor de werkgelegenheid heeft de sluiting van de kantoren geen directe gevolgen. De adviseurs van Rabobank Flevoland werken wisselend vanuit de kantoren in Lelystad, Dronten en Zeewolde.

Redactie BHZNet.nl

Algemene banners

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.1 °C
  • 0.0 mm
  • 7.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top