Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Start voorinschrijving Boerderijenboek

Maandag 7 december 2009
Start voorinschrijving Boerderijenboek
Foto: Boerderijboek - rechtenvrije foto

BIDDINGHUIZEN - Blije gezichten van de interviewers van het Boerderijenboek Biddinghuizen. Hun werk zit er bijna op.

Nog ongeveer 25 interviews hebben ze te gaan en meer dan 200 achter de rug. Het boek geeft uiteindelijk een unieke beschrijving van zo’n 250 boerderijen en een aantal agrarisch gerelateerde bedrijven in en rond Biddinghuizen. In totaal komen ruim 400 personen aan het woord.

De grote klus is dus bijna geklaard. De verwachting is dat het boek in de loop van het voorjaar van 2010 gepresenteerd kan worden. Het boek krijgt een formaat van 25x29,7 centimeter, het drukwerk is full colour en de circa 350 pagina’s worden ingebonden en afgewerkt met een harde kaft. In de etalage van De Lapjeskat in Biddinghuizen zijn alvast voorbeelden te zien van een aantal pagina’s van het boerderijenboek.

De voorinschrijving voor het Boerderijenboek Biddinghuizen start deze week. Voorinschrijvers betalen per boek 25 euro. Na de presentatie is het boek onder meer te koop bij regionale boekenwinkels en moet dan 30 euro kosten. Belangstellenden die een boerderijenboek willen bestellen, kunnen 25 euro per exemplaar overmaken op rekening 1404.27.945 (Rabobank).

Het rekeningnummer staat op naam van de Stichting Boerderijenboek Biddinghuizen. Bij de omschrijving graag uw naam en adres vermelden. Betaling is tevens het bewijs van intekening.


De interviewers (vlnr) Rien Stuifzand, Marianne Schrama, Truus Geertsema, Agnes Lagendijk, Truus van Keulen en Huib Rijk hebben hun werk voor het Boerderijenboek er bijna opzitten.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 28.1 °C
  • 0.0 mm
  • 23.3 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top