Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Kerstgekte bij C1000 Jan Schuurhuis

Zondag 13 december 2009
Kerstgekte bij C1000 Jan Schuurhuis
Foto: C1000 - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Sinterklaas is nauwelijks het land uit of C1000 Jan Schuurhuis is volledig omgetoverd tot kerstparadijs. De vele versieringen tonen aan dat de kerstgekte nú al is toegeslagen in Biddinghuizen.

Afgelopen maandagavond is het personeel van de supermarkt druk in de weer geweest om de winkel Kerst te laten ademen. Naast de kerstbomen, kerstballen en ijsberen zijn er ook veel Disney-versieringen in de winkel te vinden. Dit alles natuurlijk in het teken van C1000’s nieuwste actie.


Kerstballen
In samenwerking met Disneyland Parijs heeft C1000 een speciale kerst spaaractie op touw gezet. Bij elke €20,- aan boodschappen ontvangt de consument een unieke Disneykerstbal. Daarnaast worden er ook kerstballen uitgegeven bij specifieke aanbiedingen. Er zijn 9 verschillende ballen te sparen. Consumenten kunnen met een complete set kerstballen maar liefst €120,- korting krijgen voor een bezoek aan Disneyland Parijs.


C1000 Jan Schuurhuis gaat hier helemaal in mee gezien de winkel. Deze hangt vol met schitterende versieringen. Ook is het mogelijk voor de kleinere kinderen om naar Disney films te kijken. Omdat de winkel de maand December nóg leuker wil maken voor iedereen zijn er in de komende periode ook nog enkele activiteiten opgezet. Deze zullen binnenkort bekend gemaakt worden in de winkel, via de site http://www.c1000.nl/schuurhuis en via BHZnet.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top