Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb

Vermeulen introduceert sLandsBeste Biosap

Zondag 24 januari 2010
Vermeulen introduceert sLandsBeste Biosap
Foto: Fruitkwekerij Vermeulen - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Fruitkwekerij Vermeulen introduceert haar 100% biologische vruchtensap, sLandsBeste BIOSAP. De vruchtensappen, gemaakt van de beste vruchten, zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de delicatessenzaak, kaaswinkel en groentespeciaalzaak.

sLandsBeste BIOSAP is verkrijgbaar in de smaken APPEL, APPEL-PEER, APPEL-KERS en APPEL-CRANBERRY. De sappen zijn te herkennen aan de glazen fles met EKO logo, authentiek etiket en natuurlijk het heerlijke 100% puur en biologische sap.


sLandsBeste BIOSAP
sLandsBeste BIOSAP is geheel puur zonder toevoeging van suikers, kleur- en smaakstoffen. Voor 1 liter sap wordt 1,5 kilo vruchten gebruikt. Met sLandsBeste biologische sappen haalt men niet alleen het beste, maar ook het meest authentieke sap in huis. Het sap is op ambachtelijke wijze gemaakt en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, waaronder het EKO keurmerk. Steeds meer mensen houden er een bewuste levensstijl op na, sLandsBeste BIOSAP sluit hier perfect bij aan. Daarnaast wordt het sap gepasteuriseerd waardoor geen conserveringsmiddelen nodig zijn en BIOSAP een jaar houdbaar is. BIOSAP is voor jong en oud een echte genieter op alle momenten van de dag.

Fruitkwekerij Vermeulen en duurzaamheid
Fruitkwekerij Vermeulen is in 1967 opgericht door de familie Vermeulen. Zij begonnen met het telen van fruit, appels en peren, op 9 hectare grond in Flevoland. In het verleden heeft de fruitkwekerij zich gericht op de export van groente en fruit. De productie van allerlei vruchtensappen was een volgende stap. Naast de gangbare vruchtensappen, worden nu ook biologische vruchtensappen geproduceerd. De vruchten voor deze sappen worden zo dicht mogelijk bij het bedrijf geplukt. Transport blijft hierdoor beperkt, de CO2 uitstoot wordt zo laag mogelijk gehouden en versheid is gegarandeerd. De windmolen op het erf zorgt voor de nodige groene stroom. Wanneer men sLandsBeste BIOSAP drinkt, drinkt men een duurzaam, gezond en eerlijk product.

Verkrijgbaarheid
sLandsBeste is verkrijgbaar bij de delicatessenzaak, kaaswinkel, groentespeciaalzaak en via http://www.slandsbeste.nl.

Voor meer informatie:
Wyno en Roel Vermeulen
Fruitkwekerij Vermeulen
Prof. Zuurlaan 22
8256 PE Biddinghuizen
Tel.: (0321) 33 17 42
Fax: (0321) 33 29 10

Bron: Agf.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Landbouwberichten
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top