Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Reünie festival Jongeren 19Nu

Zaterdag 30 januari 2010

BIDDINGHUIZEN - Jongeren 19 Nu pakt op zaterdag 29 mei groot uit voor alle leden en oud-leden. De grootste jongerenvereniging van Flevoland houdt dan een Reünie festival voor iedereen die sinds de oprichting in 1971 lid was.

Vanaf 16.00 uur ‘s middags is het terrein van Van Werven Biomassa in Biddinghuizen het decor van heel veel “Oh ja!”-momenten. In verschillende tenten zijn foto-exposities van toen tot nu te zien. Sprekers halen herinneringen op aan die goeie ouwe tijd, er draait een speciaal gemaakte J19Nu film, op het open podium mag iedereen zijn kunsten vertonen en tussen alle oude bekenden lopen straatartiesten rond.


Als iedereen smakelijk heeft gegeten aan de lange houten tafels, begint om 20.00 uur het J19Nu cabaret. Waarin de herinneringen eens in heel ander daglicht worden gezet. Om 21.00 uur gaat de feesttent open. Vier oude polderbands treden voor deze unieke gelegenheid nog één keer op in hun oude formatie: Broz, Chimney Fire, Take One, Missing Link en de nog bestaande band uit Noordoostpolder Murphy’s Law.

Kaarten zijn binnenkort te koop via de website: http://www.reuniej19nu.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Jongeren 19Nu
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top