Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Lente in het Ontdekbos

Donderdag 25 februari 2010

BIDDINGHUIZEN - Gaat het kriebelen? Wil je lekker naar buiten? Dat kan. Ga mee met de boswachter van Natuurmonumenten op woensdagmiddag 3 maart 2010.

Hij gaat op zoek naar planten en dieren in het Ontdekbos die ook voorjaarskriebels hebben. De zoektocht start om 14.00 uur bij de p-plaats naast De Schulp, Mosselweg 33 in Biddinghuizen en duurt ongeveer twee uur.

Aanmelden kan via de website http://www.natuurmonumenten.nl/agenda en telefonisch bij de ledenservice van Natuurmonumenten: (035) 655 99 11 . Leden van Natuurmonumenten betalen € 3,- p.p, niet-leden € 5,- p.p.

Tip: doe laarzen of stevige schoenen aan en neem een verrekijker mee. Ook een spiegeltje en/of loepje kan goed van pas komen bij de zoektocht.

Lentekriebels
Weten planten en dieren dat het lente wordt? Hebben dieren ook lentekriebels? En hoe kun je dat dan ontdekken? De boswachter weet precies waar hij moet zoeken in het Ontdekbos. Je weet nooit van tevoren wat je tegenkomt. En dat is nou juist zo leuk. Lekker buiten bezig zijn, samen met de boswachter op zoek naar de lente.

Ontdekbos
In het Ontdekbos hoef je niet op de paden te blijven. Je mag overal komen en op ontdekkingstocht gaan. Een hut bouwen? De apenhang in? Verdwalen in het doolhof? Inmiddels is het Ontdekbos al een heerlijk ontdekgebied geworden. Er groeit en bloeit van alles en een heleboel dieren weten dit plekje al te vinden.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Natuur
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top