0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Martine Dubois neemt afscheid

Donderdag 18 maart 2010
Martine Dubois neemt afscheid
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Martine Dubois heeft afscheid genomen van Biddinghuizen. Het 'zwaluwvrouwtje' heeft een nieuwe baan in de bossen van Drenthe. Op 21 maart is zij te zien op televisie in 'Nederland zingt op zondag'.

Biddinghuizen, voor altijd in mijn hart…

Het was september 2009 dat ik Biddinghuizen achter me moest laten…een nieuwe baan bracht deze boswachter naar de bossen van Drenthe.
Stap voor stap van alles afscheid nemen wat ik in Biddinghuizen had opgebouwd, dat viel niet mee! Het zwaluwproject, de vele contacten, fijne buren en vooral het deel zijn van Biddinghuizen! Prachtige warme herinneringen…ook aan mijn afscheidsoptreden 10 januari jl. was zo bijzonder! Nu is ook het “laatste” lijntje van mij leven in Biddinghuizen “doorgesneden”: mijn huisje is verhuurd. Even zweef je dan door de lucht zonder houvast, maar ik weet zeker: “het is goed zo, maar Biddinghuizen is voor altijd in mijn hart!”

Mijn afscheid en nieuwe start wordt op een wel heel speciale manier gemarkeerd. Dominee van de Veer van de Evangelische Omroep (met cameraploeg in zijn kielzog) kwam mij bezoeken in mijn nieuwe leven en bos in Drenthe. Aan hem mocht ik vertellen over de laatste jaren van mijn leven en dit wonderlijke nieuwe begin in mijn leven. Op 21 maart wordt het uitgezonden…het begin van de lente!

21 maart, 09.00 uur, Ned 1, “Nederland zingt op zondag”

Langs deze weg wil ik (nogmaals) afscheid nemen van Biddinghuizen waar ik zoveel jaar deel heb mogen zijn van dit geweldige dorp. Dank voor alles!

Heb het goed! Hartelijke groet,

Martine Dubois
06-15258598

PS: Jetty Verlangen werkt momenteel hard aan een prachtige harpsite voor mij: www.godsbosnimf.com.


actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.5 °C
  • 0.0 mm
  • 9.9 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top