Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Walibi World zet puntjes op de i

Vrijdag 2 april 2010
Walibi World zet puntjes op de i
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Naar aanleiding van het vernieuwde toezicht door de Voedsel en Waren Autoriteit is het attractiepark Walibi World aangemerkt als Groen.

Deze kwalificatie geeft aan dat er onder andere nagenoeg geen voedselveiligheidsrisico aanwezig is, de onderneming neemt voldoende verantwoordelijkheid en dat de VWA terugtreedt. Inspectie door de VWA zal om de drie jaar plaatsvinden. Om toch een regelmatige controle uit te voeren en medewerkers toch scherp te houden, verzorgt Q-Point B.V. regelmatig praktische inspecties.

Prikkelen
Walibi World is een van de grootste attractieparken van Nederland en gevestigd in Biddinghuizen. De heren Kempenaar en Romijn van Walibi World prikkelen de medewerkers van de outlets graag zodat deze, ook zonder inspecties van de VWA, aandacht blijven houden voor hygiëne. Per outlet worden inspecties uitgevoerd en foto's gemaakt van situaties die afwijken van de normen opgenomen in de Hygiënecode voor de horeca.

De onderzoeken worden als erg zinvol ervaren door de Walibi World. Vreemde ogen dwingen meer, bedrijfsblindheid wordt vermeden en er worden concrete mogelijkheden aangereikt voor verbetering.

Bron: AGF.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 26.0 °C
  • 0.0 mm
  • 25.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top