Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Tiende verjaardag Stucadoorsbedrijf van Harsselaar

Zondag 4 april 2010

BIDDINGHUIZEN - Stucadoorsbedrijf van Harsselaar bestaat deze maand 10 jaar. En om dat te vieren krijgen alle mensen die besluiten hun huis te laten stucen een gratis vlaai. Daarnaast verstrekt van Harsselaar gedurende tien weken een korting van 10% op alle stucwerken.

Heer en meester in het vak is Nico van Harsselaar. Zijn vader en opa zaten ook al in het stucadoorsvak, waardoor kennis en ervaring van generatie op generatie is overgedragen. Van Harsselaar is al ruim 30 jaar van alle markten thuis: raapwerk, pleisterwerk, schuurplafonds, sierlijsten, buitenwerk en nog vele andere vormen van stucadoren. Alles is mogelijk. Van modern tot klassiek, van structuur tot glad.

Aantrekkelijke aanbieding
‘Dit moment wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan’, aldus de jubilerende Van Harsselaar. ‘Daarom geven we tien weken lang 10% korting op alle stucwerken en geven we een vlaai t.w.v. €12,50 cadeau aan klanten die een offerte van tenminste 400 euro aanvragen en ondertekenen.’

NOA-garantie
Om kwaliteit te waarborgen en de garanderen is van Harsselaar aangesloten bij NOA, dat houdt in dat het stucwerk voldoet aan de eisen die gesteld zijn door Vereniging Eigen Huis. Al het stucwerk wordt verricht volgens de consumentenvoorwaarden die opgesteld zijn in overleg met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Stucadoorsbedrijf van Harsselaar

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top