Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Voor een beetje gewoon geluk

Donderdag 8 april 2010

BIDDINGHUIZEN - In de week van 19 – 23 april a.s. is de landelijke collecte voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Het NFK bestaat dit jaar 50 jaar, en heeft in al die jaren veel goed werk verricht voor kinderen en jongeren in de jeugdhulpverlening.

“Voor een beetje gewoon geluk”, zoals ze zelf zeggen. Kijk maar eens op www.kinderhulp.nl voor meer informatie over het werk dat ze doen.

In Biddinghuizen wordt er al jaren gecollecteerd voor het NFK. Van de opbrengst van “ons dorp” mag maximaal 50 % bestemd worden voor een goed doel, meestal is dat een stichting of andere organisatie die werkzaam is in de jeugdzorg. Van de opbrengst van Biddinghuizen wordt dit jaar 30 % bestemd voor de SGJ, een landelijk werkende christelijke organisatie voor jeugdhulpverlening (zie voor meer informatie www.sgj.nl). En 20 % van de opbrengst van Biddinghuizen is dit jaar bestemd voor “onze eigen” World Servants! Van deze actieve groep gaat een deel ook meehelpen met collecteren, zodat er zoveel mogelijk straten in Biddinghuizen gelopen worden. Maar, er kunnen natuurlijk altijd meer collectanten bij!

Wil je een uurtje vrijmaken en daarmee de World Servants, en natuurlijk ook het NFK, steunen? Neem dan contact op met Tineke Stuifzand, coördinator van de collecte in Biddinghuizen.

Meer info via tel. 0321-332941 of e-mail: tn.stuifzand@chello.nl

NFK Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Collectes
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top