Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Laatste thuiswedstrijd BAS Dames 1

Vrijdag 9 april 2010
Laatste thuiswedstrijd BAS Dames 1
Foto: BAS Basketball

BIDDINGHUIZEN - Aankomende zaterdagavond spelen de Dames van BAS 1 hun laatste thuiswedstrijd. Een spannende wedstrijd tegen Orca’s uit Urk zal het slot worden van dit seizoen in het Koetshuis.

Doordat voor een aantal speelster de sportieve carrière stopt na dit seizoen is het niet waarschijnlijk dat er volgend jaar op dit niveau doorgegaan kan worden. Dit seizoen heeft het team erg goed gepresteerd en verrast iedere tegenstander in het eigen Koetshuis. Zaterdag staat de wedstrijd tegen de Orca’s op het programma waar nog gestreden wordt om de prijzen. Orca’s staat op dit moment eerste in de competitie en moet winnen van BAS om kampioen te worden. BAS moet winnen om de derde plek vast te houden.

De dames van BAS hebben eerder van Orca’s verloren en willen revanche. Ook coach Jan Verhoeff (zelf van Urk) is erg gebrand op een goede wedstrijd en hoopt op een sensatie. Dit zou een waardig slot zijn voor het team.

Om de dames nog 1 keer te kunnen aanmoedigen is iedereen van harte welkom op zaterdagavond 20.30u in het Koetshuis.

Geruchten gaan dat de Orca’s zelf ook veel supporters meenemen dus het is aan te raden wat eerder te komen om zeker te zijn van een plekje in de sporthal.

BAS Basketbalbal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top