Kafa Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Nanninga derde in Amsterdam

Maandag 19 april 2010
Nanninga derde in Amsterdam
Foto: BAS Judo

BIDDINGHUIZEN - Voor Bas-Judo was Guido Nanninga op zondag als enige actief op het Fuyiama toernooi te Amsteram. Voor Guido begon het toernooi met de mededeling dat zijn poulegenoten niet waren komen opdagen en dat er hierdoor twee keuzes waren: terug naar huis of anders worden ingepouled. Zonder aarzelen werd het laatste gekozen waardoor hij in een qua gewicht wat lichtere, maar technisch zwaardere poule moest uitkomen.

De start was goed en Guido wist zijn eerste partij te winnen met een ippon na een houdgreep. De tweede en derde wedstrijd waren een stuk zwaarder waardoor Guido alles op alles moest zetten om het technische verschil door inzet te compenseren. Met name de derde partij was lastig tegen een geslepen tegenstander. Zijn inzet koste hem in de laatste seconden de wedstrijd.

Toch liet Guido het hoofd niet hangen. De vierde partij werd in korte tijd resoluut beslist met een mooie linkse heupworp. De vijfde en tevens laatste partij werd op karakter binnen gehaald waarbij Guido een voorsprong in punten goed wist uit te judoën. Hiermee werd uiteindelijk een mooie derde plaats gehaald.

BAS Judo

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Judo
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top