Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Tweede elftal BAS gaat voor kampioenschap

Woensdag 21 april 2010
Tweede elftal BAS gaat voor kampioenschap
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag aanstaande kan het tweede voetbalelftal van BAS kampioen worden. Het elftal van trainer Geert van Rijbroek moet hiervoor wel winnen van WVF in de thuiswedstrijd.

De laatste weken zit het mee voor BAS 2. Zelf wordt er (meestal) gewonnen en de concurrentie morst punten. Afgelopen zaterdag bijvoorbeeld, toen BAS 'slechts' met 2-2- gelijkspeelde tegen Berkum, bleek dat de nummers 2, 3 en 4 ook punten hadden verspeeld.

Met nog drie wedstrijden te gaan voert BAS de ranglijst aan met 45 punten, 7 meer dan CSV '28 uit Zwolle. Aan een gelijkspel (waarmee beide ploegen in theorie gelijk zouden kunnen komen) heeft BAS niet genoeg, omdat de kampioen van de Reserve 3e klasse niet op doelsaldo wordt beslist. Er moet dus minimaal nog één keer worden gewonnen om terug te keren naar de Reserve 2e klasse.

Kampioenswedstrijd
Zaterdag is er dus een heuse kampioenswedstrijd en ongetwijfeld zijn er al feestelijke voorbereidingen getroffen: 'voor het geval dat...'. Hoewel WVF 'slechts' achtste staat, is de wedstrijd op voorhand nog niet gewonnen. WVF (in de winterstop nog onderaan met -1 punt) is aan een goede reeks bezig en verspeelde deze periode pas 3 punten.

De wedstrijd tegen WVF 2 is zaterdag aanstaande om 12.00 uur op Sportpark De Schelp. Toeschouwers zijn uiteraard welkom.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top