Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen

Skip, buurthond van het jaar in Flevoland

Donderdag 22 april 2010
Skip, buurthond van het jaar in Flevoland
Foto: Agility for Fun - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen weekend vond in Hilvarenbeek het Animal Event plaats. Tijdens dit evenement vond ook de verkiezing “Buurthond van het jaar” plaats. Flevoland werd hier vertegenwoordigd door Skip met zijn baasje Lorraine Brochard uit Biddinghuizen.

Voorronde
Via internet konden de afgelopen maanden honden worden aangemeld om kans te maken op de felbegeerde titel “Buurthond van het jaar”. Per provincie zouden de nummers één worden uitgenodigd om kans te maken voor de Nederlandse titel tijdens het Animal Event. Om deze titel in de wacht te slepen dienden de baasjes van de honden zoveel mogelijk stemmen weten te winnen voor hun hond. De Biddinghuizense Lorraine vroeg haar familie, vrienden, buren en leden van hondenschool Agility For Fun om vooral te stemmen op haar Jack Russel Skip. Uiteindelijk bleek de vrolijke Skip te zijn verkozen tot “Buurthond van het jaar van Flevoland”.


Verkiezing
Met de Flevolandse titel op zak mocht Skip samen met zijn baasje en een aantal supporters naar de Beekse Bergen. Hier vond een kort interview plaats met alle baasjes door Bridget Maasland. Vervolgens was het oordeel aan een driekoppige jury om de winnaars aan te wijzen. Dit deden zij aan de hand van de beoordeling van het profiel van de hond en uiteraard de meningen van de stemmers. De Zuid-Hollandse Buck uit Rijswijk verdiende uiteindelijk de Nederlandse titel. Skip eindigde op een eervolle vierde plaats en won daarmee een mooi verzorgings- en speeltjespakket.


Skip
De Jack Russel Skip woont sinds 2 jaar bij zijn baasje Lorraine in Biddinghuizen. Al met al is Lorraine zeer trots op de vierde plek van Skip. “Skip charmeert iedereen met zijn vrolijke gekwispel. Hij oefent heel graag trucjes en is gek op behendigheid,” volgens de enthousiaste eigenaresse. “En in het bos maakt hij graag wandelingen en is iedere hond wel zijn vriendje,” vervolgt Lorraine. Kortom Skip is dus de terechte winnaar van de titel “Buurthond van het jaar” in Flevoland.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Hondenclub
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top