Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

De Jonge geeft startschot FietsSouvenirsroute

Vrijdag 23 april 2010

BIDDINGHUIZEN - Het officiële startschot en de gezamenlijke start voor de FietsSouvenirsroute zal zaterdag 1 mei a.s. om 10.00 uur plaatsvinden bij FlevOnice.

Niemand minder dan de burgemeester van Dronten, de heer Aat de Jonge zelf, zal in het kader van de meimaand fietsmaand het startschot lossen voor de route van de Flevoboulevard. De Flevoboulevard leden zullen zelf de start van de Souvenirsroute begeleiden, zij fietsen namelijk op geheel ‘eigen wijze’ de eerste kilometers mee.

Tijdens de openingsdag op zaterdag 1 mei kunnen liefhebbers tussen 09.30 – 11.00 uur zich bij FlevOnice inschrijven voor deelname aan de tocht én een gezamenlijke picknick onderweg. De gratis picknick is halverwege de route gepland. Deelname aan de FietsSouvenirsroute is gratis.

FietsSouvenirsroute
In het kader van de openingsdag van de Meimaand Fietsmaand op zaterdag 1 mei a.s. valt er voor fietsers en andere bezoekers veel te beleven op de Flevoboulevard. De Meimaand Fietsmaand start bij de Flevoboulevard namelijk met de reeds bekende FietsSouvenirsroute. De FietsSouvenirsroute brengt mensen langs prachtige bossen, uitgestrekte landschappen, gezellige stranden en mooie vergezichten waarbij de fietsers bij verschillende bedrijven van de Flevoboulevard een leuke souvenir of korting ontvangen. De souvenirs kunnen verzameld worden in een tasje welke gratis bij één van de startpunten af te halen is. In de tas is ook de stempelkaart en de fietsroute inbegrepen. Fietsers die in de maanden mei tot en met september 2010 de gehele route fietsen en alle souvenirs (stempels) verzamelen, maken nog eens kans op spectaculaire prijzen zoals een geheel verzorgd weekend in een stacaravan van Rivièra Parc.

Meer informatie over de FietsSouvenirsroute zoals de startpunten en de deelnemende bedrijven vindt u op de website van de Flevoboulevard, http://www.flevoboulevard.nl.

Flevoboulevard

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Fietsen
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
Adverteerder in de rubriek Flevoboulevard
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Europarcs Resort Zuiderzee
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top