Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Vernieling nieuwe informatieborden IVN-natuurpad

Zaterdag 24 april 2010
Vernieling nieuwe informatieborden IVN-natuurpad
Foto: IVN Dronten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - In de week van 12 – 17 april zijn twee - nieuwe - informatieborden van het IVN-natuurpad vernield. Deze borden stonden sinds net een maand nabij het gebouw van de ijsbaan en langs de toegangsweg vanaf de slagboom daar naartoe.

Het domweg laten vernielen van deze borden is natuurlijk niet de bedoeling van het IVN. Ze zijn bedoeld om te bekijken en de informatie in je op te nemen. Daarom plaatst het IVN deze borden langs het natuurpad en hoopt daarmee de wandelaar(s) wat te leren en zijn/haar leven te verrijken.

André Rohde: "Jammer dat deze – zinloze - vernieling al zo snel na de plaatsing moest gebeuren." Daarmee had het IVN zeker geen rekening gehouden; wel om de borden regelmatig eens te wassen om ze enigszins schoon te houden en misschien zou het informatieblad zelf wel eens vervangen moeten worden.

"De schade bedraagt enige tientallen euro’s en dat valt altijd tegen voor een vereniging met een kleine kas. De daders zijn - natuurlijk - onbekend en snappen waarschijnlijk niet dat er de afgelopen maanden veel tijd en moeite is besteed om de nieuwe borden te kunnen plaatsen," aldus Rohde.

Wie er wat van weet of de door hem c.q. haar gemaakte schade wil vergoeden kan zich bij Dhr. Rohde van het natuurpad Biddinghuizen melden (mobiel 06-14000767).

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Natuur
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top