Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Finale turnsters 5de divisie

Dinsdag 27 april 2010

BIDDINGHUIZEN - Bas-gym reisde zaterdag 24 april met 7 turnsters af naar Arnhem voor de finale 5de divisie Gelderland.

Het was al snel duidelijk dat dit een echte finalewedstrijd was: het niveau was enorm hoog. De eindscores lagen dan ook zeer dicht bij elkaar.

Bij jeugd, niveau 8 turnde Audrey Draisma een mooie vloereofening, maar liet helaas op de balk en de brug wat punten liggen, ze eindigde op een 34ste plaats.

Sharon Apeldoorn turnde een geweldige balkoefening, ze scoorde daarmee een 4de plek. Op de andere onderdelen wist ze dat niveau niet helemaal vast te houden, ze werd uiteindelijk 23ste.

Vera Bosch is dit seizoen erg goed in vorm. Ze turnde een prachtige wedstrijd, met de op één na beste vloeroefening. Ze eindigde op een mooie 6de plaats.

Kyra Nagtzaan turnde bij junior, niveau 7 ook een goede wedstrijd. Een val van de balk kostte haar helaas veel punten en op de brug zijn niet al haar onderdelen meegeteld. Ze eindigde op een 30ste plaats.

Bij senior, niveau 6 kwam Julia Kern niet helemaal fit aan de start, maar wist toch nog een redelijke wedstrijd te turnen. Ze eindigde op een 35ste plaats.

Moniek Oomen deed het een stuk beter. Na drie onderdelen stond ze er erg goed voor, maar een klein foutje op de balk kostte haar maar liefst acht plaatsen. Ze eindigde als 20ste.
Leonie Lagendijk was bij de senioren de beste. Ze turnde een mooie constante wedstrijd zonder grote fouten. In dit sterke veld was haar 15de plaats dan ook welverdiend.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top