Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Hedibouw viert 40 jarig jubileum

Woensdag 28 april 2010
Hedibouw viert 40 jarig jubileum
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 24 april was het feest bij HediBouw in Biddinghuizen vanwege het 40 jarig bestaan.

Het no-nonsense karakter van HediBouw stond ook tijdens dit evenement voorop, daarom was er geen sprake van een moeilijke receptie of een boeiend symposium, nee het was een feest, zoals een feest bedoeld is. Gewoon op de eigen locatie aan de Noorderbaan 38 in Biddinghuizen.


Vanaf 13 uur druppelden de gasten binnen, terwijl het zonnige weer enorm goed meewerkte was het binnen en buiten gezellig druk. Er was voor iedereen wat te doen, voor jong en oud.

Om 16:00 uur werden alle ruim 500 gasten uitgenodigd om mee te gaan naar de voorzijde van het pand. Daar waar al weken in het geheim door het personeel gewerkt werd, gingen nu de bouwhekken aan de kant en “overhandigden” het personeel aan de directie Paul en Jeroen Hetsen een prachtig monument waar het logo van HediBouw prominent zichtbaar is. Vervolgens gaf de heer Peter Hetsen een speech waarbij hij het verleden en heden naadloos in elkaar overliepen.


Een trotse vader Hetsen roemde zijn beide zonen over de manier waarop zijn het aannemersbedrijf nu leiden. En dat het goed gaat, dat blijkt onder andere uit het feit dat de medewerkers het bedrijf enorm trouw zijn! Eén van de medewerkers is zelfs al 39 jaar in dienst.

Na dit officiële moment werd het feesten voortgezet op het eigen terrein en in, de tot terras omgebouwde, timmerwerkplaats.


Omstreeks 17:30 uur vond er in diezelfde werkplaats een slotact plaats. Stemkunstenaar Niek Boes nam alle aanwezigen mee in de “40 jaar HediBouw Experience”. Deze rasartiest kan met zijn stem geluiden imiteren waarbij het verschil niet te horen is. Het publiek genoot met volle teugen.

Een prachtige dag, een prachtig bedrijf en een geweldig jubileum.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top