Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb

Swibi biljarters kampioen van midden Nederland

Dinsdag 11 mei 2010

BIDDINGHUIZEN - Het combinatieteam van biljarters van BBC uit Biddinghuizen en Swift '71 (SWIBI) heeft in het weekend van 8 en 9 mei in Rosmalen het kampioenschap van het gewest Midden-Nederland op hun naam gezet.

Het team bestaande uit Steven Vorstenbosch en Robin van ’t Hag van BBC uit Biddinghuizen en Derwin van Bokhorst en Mario de Kwaadsteniet van Swift '71 moesten nadat ze enkele weken geleden het districtskampioenschap hadden behaald het weekend van 8 en 9 mei biljarten in Rosmalen voor het kampioenschap van het gewest midden Nederland.

Strijd
Na een hevige strijd wist het team zich te plaatsen voor de kruisfinales. In de zwaar bevochten kruisfinale moest zij het opnemen tegen het team van BV Leusden. Uiteindelijk wist SWIBI te zegevieren met 4 wedstrijdpunten tegen 2.

Hierop volgde de finale, waarin SWIBI het op moest nemen tegen de JOL uit Lelystad. Derwin wist zijn partij ternauwernood te winnen, Steven verloor zijn partij doordat zijn tegenstander de partij uitmaakte met een prachtige serie van 13, dus was het afhankelijk van de laatste partij van Robin.

Het werd een zeer spannende partij met beide spelers gelijk opgaand. Robin's tegenstander maakte een foutje waarop Robin onmiddellijk toesloeg en de partij met minimaal verschil kon winnen, hier door werd SWIBI kampioen van het gewest Midden-Nederland.

Nu mogen zij in het weekend van 5 en 6 juni spelen in Hoogeveen voor het Kampioenschap van Nederland.

BBS

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Biljarten
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.6 °C
  • 0.2 mm
  • 15.7 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top