Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Nieuwe arrangementen slaan aan bij Maxima

Vrijdag 14 mei 2010
Nieuwe arrangementen slaan aan bij Maxima
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Sinds kort heeft Restaurant Hotelschip Prinses Maxima, gelegen aan de Bremerbergdijk 33a in Biddinghuizen, weer een aantal nieuwe arrangementen waar men gebruik van kan maken. Vanuit het hele land komen boekingen binnen.

Het Waanzinnige Walibi arrangement is erg populair. Gezinnen nemen hun intrek in de groepshutten op het schip. Terwijl verliefde stellen op het promenadedek hun hut kiezen. "Er zijn nog meer arrangementen in de maak. Deze komen binnenkort online", vertelt Ton Verhulsdonck van Schip Maxima.

Arrangementen
Schip Maxima heeft keuze uit diverse arrangementen, zoals het Hanzesteden Arrangement. Hierbij krijgt de gast twee overnachtingen, twee keer een driegangendiner en twee keer een smakelijk ontbijt. Overdag is er volop gelegenheid om Elburg, Kampen en Harderwijk eens nader te onderzoeken.

Ook nieuw is het Nieuwland Arrangement, een tegenhanger van het Hanzesteden arrangement maar met gelijke inhoud. Hierbij kunt u de nieuwe steden in de provincie Flevoland ontdekken: Lelystad, Almere en Dronten.

Als “klap op de vuurpijl” is er het Waanzinnig Walibi Arrangement. Verhulsdonck: "We zitten zo dicht bij Walibi (3 kilometer), dan kan je niet achterblijven met een aantrekkelijk arrangement." Het bedrijf biedt in dit arrangement een overnachting en drie-gangendiner naar keuze, een smakelijk ontbijt en natuurlijk een toegangskaart voor Walibi.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.schipmaxima.nl, mailen met info@schipmaxima.nl of natuurlijk bellen: 0321-333234.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top