Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Peter Evers Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

MMG wint stratenvoetbal

Dinsdag 18 mei 2010

BIDDINGHUIZEN - Het C1000 stratenvoetbaltoernooi is ook dit jaar gewonnen door Club MMG.

In een zinderende finale wist het team de Zwarte Schapen na penalty’s te verslaan. Het toernooi verliep erg goed en de sfeer was prima te noemen.

Vanaf 11:00 werden op sportpark vele wedstrijden gespeeld. Dit jaar werd er gespeeld in de Klungelpoule, de 35+ poule en in de dames- en seniorenpoule. Winnaars in de klungelpoule werd het team van Buyuh Schir Spor, in de 35+ poule wonnen de Globetrotters. In de Dames poule ging de prijs een keer niet naar de C1000 Dames. Dit keer werd het toernooi oppermachtig gewonnen door Fred’s meiden. Een team vanuit BAS Dames 1.


In de Heren poule was het de jeugd die vooral verbaasde. De jongens van de B1, aangevuld met een C1-speler en een A1-speler, haalde onder de naam Steffie’s Stuntpiloten de halve finale. Hierin moesten zij het wel afleggen tegen Club MMG, maar de manier waarop was mooi. Vooral het duel tussen trainer Stefan Tolhoek en pupil Rutger Oomen was schitterend. Pupil Rutger maakte het zijn trainer goed lastig.


Uiteindelijk haalde ook de Zwarte Schapen de finale, ten koste van de Jomies. Bij de Zwarte Schapen speelde onder andere ex BAS-speler Yusuf Erdem. In de finale nam Club MMG snel afstand van de Zwarte Schapen, maar toch kwamen die nog terug. Van een 3-1 achterstand maakte zij snel 3-3. Uiteindelijk brachten strafschoppen de beslissing en die werden vele malen beter genomen door Club MMG.


Dit betekende voor MMG de vierde overwinning in totaal en de tweede oprij. Nog 1 toernooioverwinning en MMG mag de wisselbokaal houden.


Al met al verliep het toernooi naar wens. Geen noemenswaardige incidenten en een goed georganiseerd toernooi. Ook hielp het weer een beetje mee, waardoor het weer een mooie Hemelvaartsdag werd.

Klik hier voor alle foto's

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.5 °C
  • 10.2 mm
  • 19.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top