Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Districtsfinale turnen 4de divisie

Maandag 7 juni 2010
Districtsfinale turnen 4de divisie
Foto: BAS Gymnastiek - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - In Doetinchem, waar afgelopen zaterdag de finale van district Oost plaatsvond van de turnsters in de 4de divisie werd het een gezellig familie-uitje: de zusjes/nichtjes Ellis en Femke Grin en Vivian Kern hadden zich in de regiofinale voor deze wedstrijd weten te plaatsen.

De BAS-meiden hadden niets te verliezen in deze finale, dus werd besloten er vol voor te gaan en hier en daar wat risico’s te nemen.

Ellis (instap, niveau 10) is het hele seizoen al zeer constant. Ze turnde ook nu weer een prima wedstrijd. Vooral op de balk zette zij een absoluut record neer: 5 wedstrijden lang niet eraf gevallen. Dit doet bijna geen turnster haar na. Ze eindigde op een goede 34ste plaats met 46,950 punten.

Vivian (jeugd, niveau 7) had besloten wat risico te nemen door op de balk voor het eerst bruggetje achterover te doen. En zowaar: het lukte geweldig. Ook haar sprong was veel beter dan bij de vorige wedstrijden. Jammer dat haar loopsprong op de vloer werd afgekeurd, maar met de 21ste plaats was ze toch dik tevreden.


Ellis Grin en Vivian Kern

Femke (senior, niveau 5) was erop gebrand een goede prestatie neer te zetten omdat dit waarschijnlijk haar laatste optreden voor BAS-gym was. Een akelige val bij het inturnen op de balk maakte haar even wat onzeker, maar ze wist zich gelukkig heel snel weer te hervinden en liet toch een prima oefening zien.

Hoogtepunt van deze wedstrijd was voor Femke haar vloeroefening, hier liet Femke zien hoe goed zij turnen kan. Een genot om naar te kijken. Ze eindigde uiteindelijk op een prima 24ste plaats.

Namens BAS-gym gaan de complimenten uit naar trainster Diane: het bereiken van dit turnniveau met de beperkte middelen die zij tot haar beschikking heeft is een absolute topprestatie.

Maar zeker heeft ook de jarenlange inzet van Femke Grin hieraan bijgedragen. Zij heeft het hoogst haalbare op Biddinghuizer turngebied weten te bereiken en is daarmee een voorbeeld voor vele andere turnsters geweest.

BAS Gymnastiek

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.9 °C
  • 0.0 mm
  • 18.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top