Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Eerste gasten voor Landal Waterparc Veluwemeer

Dinsdag 13 juli 2010

BIDDINGHUIZEN - Landal GreenParks heeft de eerste gasten ontvangen op haar nieuwe vakantiepark Landal Parc Veluwemeer.

De familie C. van der Weij uit Maassluis werd feestelijk ontvangen door parkmanager Pierre Estourgie.

Landal Waterparc Veluwemeer is een park op topniveau met een nautische uitstraling. De appartementen en villa’s van het nieuwe park liggen direct aan het Veluwemeer.

De luxe accommodaties, veelal gelegen aan het water, met uitzicht over het Veluwemeer. Er zijn 200 recreatievilla’s gebouwd, types variërend van 4- tot 16-persoons, waarvan een groot aantal ook een luxe uitvoering kent met o.a. een sauna en zonnebank.

Daarbij zijn 150 recreatieappartementen gerealiseerd, waarvan 50 appartementen beschikbaar zijn voor de verhuur. De appartementen variëren in grootte van 4- tot 6-persoons en kennen ook een luxe variant.

Landal Waterparc Veluwemeer is een park op topniveau met een nautische uitstraling die men ook terugvindt in de inrichting van de accommodaties.


van links naar rechts, de eerste gasten Familie van der Weij uit Maassluis en parkmanager Pierre Estourgie

Luxueus ingericht centrumgebouw
Pierre Estourgie, Parkmanager van Landal Waterparc Veluwemeer: “Water speelt de hoofdrol tijdens een verblijf op Landal Waterparc Veluwemeer. Grenzend aan het park is een royaal en luxueus ingericht centrumgebouw gerealiseerd met restaurants, een binnenzwembad en een overdekt speelparadijs voor kinderen.”

Veelzijdige dagrecreatiemogelijkheden
“Dit park vormt een prachtige toevoeging aan onze portfolio. Het park biedt volop watersport-mogelijkheden en heeft een eigen jachthaven. Dichtbij ligt een 36-holes golfbaan en in de nabije omgeving van het park bevinden zich uitgebreide dagrecreatiemogelijkheden, zoals Dolfinarium, Walibi World, Flevonice en Batavia Stad. Dit park biedt voor ieder wat wils”, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2 miljoen gasten ruim 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Recreatie
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
Adverteerder in de rubriek Veluwemeer
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top