Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Biddinghuizen en Swifterbant ook glasvezel

Donderdag 5 augustus 2010

BIDDINGHUIZEN - In navolging van Dronten wordt later deze maand begonnen met de aanleg van glasvezel in Biddinghuizen en Swifterbant. De aanleg van het glasvezelnetwerk wordt door Glashart verricht.

Momenteel heeft Biddinghuizen/Swifterbant nog een netwerk van koperen kabels. Het grote verschil tussen de huidige koperen kabels en glasvezel zit vooral in de techniek. De snelheid waarmee via glasvezel diensten als internet binnen komen is vele malen groter dan wat men nu gewend is.

Daarmee komen vormen van dienstverlening binnen bereik die nu en in de toekomst iets kunnen toevoegen voor huishoudens, scholen, gezondheidszorg en culturele organisaties. Met het oog op deze en toekomstige ontwikkelingen wil OFW, huurders in de gelegenheid stellen, om wanneer zij dat willen gebruik te maken van het glasvezelnetwerk.

Binnenkort ontvangen huurders uit Biddinghuizen en Swifterbant een brief met een toelichting van OFW wat er precies gaat gebeuren. De aanleg heeft geen invloed op huidige aansluitingen. Ook de aanleg van het glasvezelnetwerk kost de huurder niets en is niet van invloed op de huurprijs.

Pas wanneer de huurder een overeenkomst aangaat met een dienstverlener om de aansluiting te gaan gebruiken, wordt er een financiële verplichting aangegaan en wordt de glasvezel aangesloten in de woning.

De aanleg van het glasvezelnetwerk begint met graafwerkzaamheden. Elke huurder wordt door Glashart schriftelijk op de hoogte gebracht wanneer zijn/haar straat aan de beurt is.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Glasvezel
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Radio - TV
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.3 °C
  • 0.0 mm
  • 17.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top