Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Biddinghuizen en Swifterbant ook glasvezel

Donderdag 5 augustus 2010

BIDDINGHUIZEN - In navolging van Dronten wordt later deze maand begonnen met de aanleg van glasvezel in Biddinghuizen en Swifterbant. De aanleg van het glasvezelnetwerk wordt door Glashart verricht.

Momenteel heeft Biddinghuizen/Swifterbant nog een netwerk van koperen kabels. Het grote verschil tussen de huidige koperen kabels en glasvezel zit vooral in de techniek. De snelheid waarmee via glasvezel diensten als internet binnen komen is vele malen groter dan wat men nu gewend is.

Daarmee komen vormen van dienstverlening binnen bereik die nu en in de toekomst iets kunnen toevoegen voor huishoudens, scholen, gezondheidszorg en culturele organisaties. Met het oog op deze en toekomstige ontwikkelingen wil OFW, huurders in de gelegenheid stellen, om wanneer zij dat willen gebruik te maken van het glasvezelnetwerk.

Binnenkort ontvangen huurders uit Biddinghuizen en Swifterbant een brief met een toelichting van OFW wat er precies gaat gebeuren. De aanleg heeft geen invloed op huidige aansluitingen. Ook de aanleg van het glasvezelnetwerk kost de huurder niets en is niet van invloed op de huurprijs.

Pas wanneer de huurder een overeenkomst aangaat met een dienstverlener om de aansluiting te gaan gebruiken, wordt er een financiële verplichting aangegaan en wordt de glasvezel aangesloten in de woning.

De aanleg van het glasvezelnetwerk begint met graafwerkzaamheden. Elke huurder wordt door Glashart schriftelijk op de hoogte gebracht wanneer zijn/haar straat aan de beurt is.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adverteerder in de rubriek Glasvezel
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Radio - TV
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 22.3 °C
  • 0.2 mm
  • 15.8 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top