Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Agility For Fun gaat Indoor trainen in Lelystad

Maandag 30 augustus 2010
Agility For Fun gaat Indoor trainen in Lelystad
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanaf 4 september 2010 opent Hondenschool Agility For Fun haar deuren in Lelystad aan de Zeilweg 32 op Industrieterrein de Noordersluis.

Hondenschool Agility For Fun tot kort geleden gevestigd in Biddinghuizen aan de Hoekwantweg.

Disciplines
Al sinds de oprichting wordt puppycursus en behendigheid gegeven. De puppy-cursus wordt opgevolgd door de jonge honden cursus waarna de sociale huishond cursus kan worden gevolgd met als afsluiting een officieel examen. Hierna kan er gekozen worden voor diverse disciplines.

Behendigheid is er voor beginners, gevorderden en wedstrijdniveau. Bij Combi-sport bestaat er een combinatie tussen behendigheid en gehoorzaamheid. Voor de mensen die hun hond graag bijzondere kunstjes leren is er Dog Dance. Voor de actievere honden en honden die gek zijn op ballen is er Flyball.

FHN
Onlangs heeft hondenschool Agility For Fun de prijs mogen ontvangen voor de 2de plek in de competitie voor Beste school van Nederland 2009 onder auspiciën van Federatie Hondensport Nederland. 2009 is het derde jaar op rij dat Agility For Fun deze prijs heeft mogen ontvangen. Met dit resultaat mag met trots worden vermeld, dat de cursussen van Agility For Fun leiden tot een goed resultaat.

Cursussen
Een cursus bestaat uit 14 lessen met uitzondering van de puppy-cursus. Alle cursussen met uitzondering van de flyball zullen overdekt plaats gaan vinden. De hondenschool beschikt over ruim 500 m3 overdekt trainingsplezier voor baas en hond. Daarnaast is er een kantine waar gezellig kan worden nagepraat.

Open dag
Om nader kennis te maken met de diverse disciplines in de hondensport en onze prachtige nieuwe locatie wordt er op zaterdag 11 september een open dag georganiseerd. Vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur is iedereen welkom om te komen kijken bij onze diverse cursussen. Op deze dag kunt u zich opgeven voor een gratis proefles. De trainingslocatie is gevestigd aan de Zeilweg 32, Lelystad. Wilt u meer info over onze cursus aanbod, kijk dan op de website: http://www.agilityforfun.net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Hondenclub
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top