Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kafa Kafa
Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Eerste nederlaag Hedidarts

Vrijdag 18 januari 2002
Eerste nederlaag Hedidarts
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Hedidarts moest donderdagavond 17 januari uitkomen tegen de Elburger Bulls 1 uit Elburg. Donderdagavond 17 januari werd de wedstrijd tussen de nummer 1 (Hedidarts) en de nummer 2 (Elburger Bulls) uit de Flevo 2 Divisie gespeeld. De Elburgers wonnen met 6-3 (legs 12-9).

Er heerste ook een grote spanning tijdens de partijen in deze belangerijke wedstrijd. Doordat de Elburger Bulls hun aansluiting behouden blijft de spanning groot in de kop van de competitie. Hedidarts kampte met blessures: Peter van Gilst had de griep en Johan Amsing had zojuist een kijkoperatie aan de knie gehad. Johan kwam echter nog wel even kijken naar de verrichtingen van zijn team.

Singles
Teun Dekker speelde de eerste single en verloor deze door te weinig triples te raken met 2-1. Wilco den Teuling trok de stand weer gelijk door met 0-2 te winnen. Ilja de Leeuw die zijn eerste plaats in de persoonlijke ranking moest verdedigen maakte nog wel 1-1 in legs maar verloor met 2-1 door het missen van de dubbels.

Martijn Dekker verloor de eerste leg maar bleef gewoon goed zijn eigen spelletje spelen en won heel knap met 1-2 en maakte de wedstrijd weer gelijk.

Dubbels
Martijn en Wilco probeerden de eerste dubbel te winnen, maar dat lukte niet en verloren kansloos met 2-0. Teun en Ilja brachten de spanning weer terug door te winnen met 0-2.
De 'Familie' Dekker (Teun en Martijn) speelde de derde dubbel en verloren deze met 2-0. Ilja en Wilco probeerden de wedstrijd te redden door gelijk te komen in legs, maar verloren nipt met 2-1. Door dit verlies kon de wedstrijd niet meer gewonnen worden.

Teamwedstrijd
De teamwedstrijd zou het verlies nog kunnen beperken. Hedidarts begon met redelijke scores maar in de staart van de wedstrijd kwam Elburger Bull's goed terug. Martijn Dekker miste maar net een 88 finish door dubbel 6 te gooien in plaats van dubbel 10. De Elburgers pakten hun laatste kans en wonnen de wedstrijd.

Dit was de eerste wedstrijd van de tweede helft van de competitie; er kan dus nog van alles gebeuren en Hedidarts zal er alles aan doen om de koppositie te behouden. De volgende wedstrijd is op woensdag 23 januari in Het Koetshuis tegen de Pointers uit Nunspeet.

Sportredactie BHZ-Net, Afdeling darten, Wilco den Teuling

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
F 0321-332204
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top