Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Club van 100 van start

Maandag 4 oktober 2010
Club van 100 van start
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De eerste aanmeldingen voor de Club van 100 van Maris Sonores zijn binnen. Onder het motto “Biddinghuizen, we doen het samen” was Dorpsbelangen Stichting de IJsvogel haantje de voorste met de aanmelding.

Het ledenaantal van Maris Sonores groeit gestaag met als gevolg dat het instrumentarium moet worden uitgebreid. Onlangs moesten instrumenten worden gehuurd om alle nieuwe leerlingen van een instrument te voorzien. Want zonder instrument geen muziek.

De aanwas van de jeugdleden vergt investeringen in “nieuwe” muziekinstrumenten, naast de reguliere vervanging van het bestaande instrumentarium. Om het instrumentarium up to date te houden, heeft Maris Sonores een instrumentenfonds opgericht, in de vorm van de “Club van 100”. De leden van de Club van 100 doneren jaarlijks € 100,- in het fonds, waaruit het instrumentarium up to date kan worden gehouden.

Dorpsbelangen Stichting de IJsvogel ondersteunt dit initiatief met hun aanmelding. Als organisator van vele dorpsactiviteiten in Biddinghuizen is de samenwerking met Maris Sonores goed. Immers, Maris Sonores zorgt voor de muzikale omlijsting bij de dorpsactiviteiten, zoals de intocht van Sinterklaas, de Kerstmarkt en met Koninginnedag.


De aanmelding van Dorpsbelangen Stichting de IJsvogel voor de Club van 100 werd symbolisch beklonken met de overdracht van een saxofoon. Voorzitter Jaap Gielen van Maris Sonores nam een saxofoon in ontvangst van voorzitter Henk Noome van Dorpsbelangen Stichting de IJsvogel.

In ruil voor de steun krijgen de leden van de Club van 100, indien gewenst, een VIP-behandeling tijdens het jaarlijks concert en kunnen bedrijven adverteren op onze nieuwe website http://www.marissonores.nl.

Interesse? Informeer bij de penningmeester: Jacco Langebeeke (penningmeester@marissonores.nl)

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top