Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Jelle verovert de polder

Dinsdag 5 oktober 2010
Jelle verovert de polder
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Jelle, het nieuwe Flevolandse lifestyle magazine voor 55-plussers, is goed op weg. Letterlijk. De tankstations van Van Staveren en SuperTank langs de Flevolandse wegen brengen Jelle vanaf de eerste uitgave onder de aandacht in de schappen of op de displays bij de pompen.

Het is een voorbeeld van het enthousiasme dat het initiatief van de Flevolandse onderneemster Hilde Boers ontmoet. Allerlei bedrijven, organisaties en mensen in de provincie hebben zich inmiddels al aan Jelle verbonden.

Zo legt ook Henk Slump de magazines graag in de schappen van zijn Albert Heijn-vestigingen op Urk en in Swifterbant. En restaurant Le Mirage in Emmeloord komt met een Jelle-menu. Jelle brengt ook veel enthousiasme teweeg bij cartoonist Stef Ringoot uit Lelystad. Hij heeft een cartoonfiguur gemaakt van de echte Jelle. Dat is de actieve, 80-jarige man die als inspiratiebron dient voor het magazine.

Tietema Stijlvolle Bakkers werkt mee aan het introductienummer, dat nog voor de kerst verschijnt. In de drie vestigingen in de gemeente Dronten staan drie generaties bakkers. Zij vertellen elk vanuit hun eigen perspectief over het bakkersambacht. Daarmee leveren zij de eerste bijdrage aan de originele rubriek 'jouw beroep, mijn beroep', over de veranderingen in een vak in de loop der jaren.

Omdat de provincie in 2011 een kwart eeuw bestaat, heeft het eerste nummer '25 jaar Flevoland' als thema. Commissaris van de Koningin Leen Verbeek heeft hieraan met een interview zijn medewerking verleend. Ook Flevomeer Bibliotheek werkt aan Jelle mee door elke maand een aantal boeken rond een thema te bespreken. In het introductienummer komen de lekkerste winterboeken aan bod. In januari zijn boeken over Flevoland aan de beurt.

Jelle wil menselijk geluk vergroten waar het kan. Door verhalen over uitgaan, werken, mens en maatschappij, liefde en relaties, natuur, winkelen, reizen, kunst, cultuur en sport. Jelle wil Flevolanders vooral laten genieten en met elkaar in contact brengen. Het eerste nummer, met een oplage van 35.000 exemplaren, wordt gratis huis-aan-huis verspreid onder alle 55-plussers van Flevoland. Daarna richt Jelle de pijlen op abonnees, de losse verkoop en verspreiding in wachtruimtes.

Zie ook: http://www.jelleleeft.nl. Of bel Hilde Boers: 0321-328446.

Jelle

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Media
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.6 °C
  • 0.0 mm
  • 10.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top